Amopage

Hvordan lage eksterne høyttalere Arbeid

- Views 2
Advertisement

I motsetning til høyttalere som er bygd inn i datamaskinen, eksterne høyttalere krever litt finesse for å få dem til å fungere. For det første har de fleste eksterne høyttalere ikke har egne strømkilder. Du må finne en ledig strømuttak i veggen utelukkende for å drive dette settet med eksterne høyttalere.

Bruksanvisning

 • 1

Koble strømledningen fra din eksterne høyttalere til en stikkontakt. Fordi eksterne høyttalere vanligvis ikke har sin egen interne strømkilde og kan ikke kjøre ut av kraft blir generert av datamaskinen, vil de trenger sin egen strømuttak for å fungere.

2

Finn lydkabel eller kabler som er koblet til datamaskinens høyttalere. Vanligvis vil et sett av datamaskin-høyttalere har ett til tre flerfargede plugger som er koblet til en kabel som er permanent festet til høyttalerne. Disse pluggene går direkte inn lydkortet.

3

Slå datamaskinen din sak rundt. Lyd-kort innganger på baksiden av datamaskinen, så du må være i stand til å se disse inngangene for å gjøre høyttalerne fungerer.

4

Plugg den eksterne talerens flerfarget pluggene inn i identisk fargede innganger på baksiden av lydkortet. Disse pluggene er fargekodet for en grunn. Den lysegrønne plugg, for eksempel, går inn i lysegrønne inngang på lydkortet. Når disse kablene er koblet til datamaskinen, vil de eksterne høyttalerne nå fungerer som forutsatt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-eksterne-hoyttalere-arbeid/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Tilbake høyttalere Arbeid med Realtek HD
  - 阅 0

  Realtek HD audio driver kontrollerer inn- og utgangs lyder av datamaskinen. Du kan konfigurere flere høyttalere for å arbeide med Realtek lyddriver inkludert fremre og bakre høyttalerne. Realtek HD Audio Manager-programvaren kan du konfigurere høytta

 • Hvordan lage to modemer Arbeid i ett hus
  - 阅 0

  De fleste husholdninger har en enkelt høyhastighets Internett-tilkobling, for eksempel kabel eller DSL. Du kan lage to modemer arbeide i ett hus med en dual WAN router. En dual WAN router kombinerer Internett-tilkoblingen fra to modemer og last balan

 • Hvordan Reset eksterne høyttalere på en datamaskin Hvordan Reset eksterne høyttalere på en datamaskin
  - 阅 0

  Interne eller innebygde PC-høyttalere ikke alltid levere en bedre lydopplevelse, spesielt hvis PC brukes til å se filmer og lytte til sanger som tilbyr høy lydkvalitet. Audiofile og lyd aficionados koble eksterne høyttalere til PC for å kompensere fo