Amopage

Hvordan lage egyptiske Halsbånd

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage egyptiske Halsbånd


Ingen egyptiske drakt er komplett uten den ikoniske halvsirkelformede gull hals krage. Gamle egypterne hadde på seg smykker, inkludert mange typer krager, å hevde sosial status og retten til fordel for gudene. De semi-sirkulære krager ble ofte laget av gull og gitt som et merke av ære. Kragen startet med en choker, og sylindriske rør ble satt sammen i stablet lag, noe som skaper en tykk krage. I tillegg til kulene, kragene noen ganger hadde et ytre lag i en trekantet eller blad-formet utforming. Lag din egen egyptiske krage i dette mønsteret ved hjelp av vanlige håndverk forsyninger.

Du trenger

Smidig papp

Saks

Glitter lim

Gull spraymaling

Metallic maling i forskjellige farger

papir~~POS=TRUNC boller

Pensler

Lange tube perler, Ziti eller penne pasta figurer

voks papir

Stick-on trekant skum former eller perler

hulle

garn

Bruksanvisning

Skjær en sirkel med en 15-tommers diameter fra papp.

Ta ut en mindre, sirkel med en 5-tommers diameter i sentrum av den større sirkel. Dette vil være halsen hullet.

Fjerne halsen hullet ved å skjære en rett linje fra kanten av den store sirkelen i mot midtsirkelen, og deretter skjære ut midtsirkelen. Dette lineære åpning tillater kragen å bli satt på og fjernes.

Spray hele krage med gull spray maling, og la det tørke.

Klem dollops av forskjellige metallfarget maling i papir boller. Legg lange rør perler til boller, eller du kan bruke Ziti eller penne pasta figurer. Virvle en pensel rundt hver bolle slik at alle perler eller pasta figurer få dekket i maling.

Fjern de malte perler fra bollen og la dem tørke på et ark med voks papir.

Lim perler eller pasta figurer bort på kragen. Plasser dem vertikalt, og ordne dem i sirkulære rader, som starter på inner- og lagdeling ned. Dekker det meste av krage med perler, og etterlater en kant nederst kant stor nok til å romme de trekantede former.

Lim de trekantede skum former eller perler til det nederste laget av kraven for å fullføre tradisjonell egyptisk design.

La kragen tørr. Dersom det er ønskelig, punch to hull på baksiden av kraven på hver side av toppen av halsåpningen, og en streng stykke garn for å sikre kragen forblir på når de er slitt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-egyptiske-halsband/ "

相关文章!
 • Hvordan lage egyptiske guden Masker
  - 阅 1

  Gamle egypterne forlot mange skildringer av deres guder og gudinner i sine kunstverk. Guddommer ble avbildet noen ganger i fullt menneskelig form, og noen ganger med ansiktet av et dyr som guden eller gudinnen ble assosiert med. Egyptiske guden maske

 • Hvordan lage egyptiske Brød den egyptiske Way Hvordan lage egyptiske Brød den egyptiske Way
  - 阅 91

  Tradisjonell egyptisk brød er flate brød, den mest kjente av dem er pita. Egyptisk brød er gjær-hevet flatbrød. og verken flat brød eller pita er eksklusive for Egypt, som de kan finnes i hele Midtøsten. Myk, men seig, egyptisk brød ofte har pålegg p

 • Hvordan lage egyptisk mumie Masker Hvordan lage egyptisk mumie Masker
  - 阅 0

  Mummy eller begravelse masker var en stor del av egyptiske kulturen. Etter viktige menn og kvinner døde, ble kroppene deres bevart for etterlivet gjennom prosessen med mumifisering. Ansiktene til disse mumiene var dekket med forseggjorte masker som v