Amopage

Hvordan lage e-signaturer i Adobe

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage e-signaturer i Adobe


En elektronisk signatur (e-signatur) er en måte for deg å sikkert legge signaturen din til en datamaskin dokument. Den lar deg signere og godkjenne dokumenter ved å opprette en digital ID-fil. Alternativt kan du også ta med et bilde av din håndskrevne signatur. For å forhindre at andre bruker din e-signatur, inneholder den digitale ID-kryptert informasjon som er unik og etterprøvbare. Når du legger til din e-signatur i et dokument, sende digital ID-filen med dokumentet for verifisering.

Du trenger

Adobe Acrobat 9 eller høyere

Opprette en digital ID

Åpne Adobe Acrobat 9 og klikk på "Avansert" og "Sikkerhetsinnstillinger."

Velg "Digitale IDer" i ruten til venstre, og klikk deretter på "Legg ID".

Velg "En ny digital ID jeg ønsker å opprette nå", og klikk deretter på "Next".

Angi hvor du vil lagre den digitale ID, og ​​klikk "Next".

Velg "New PKCS # 12 digital ID-fil" for å lagre krypteringsinformasjon i en fil som du kan sende til andre. Filen vil ha en .pfx for Windows-operativsystemer og en .p12 forlengelse for Mac-systemer.

Skriv inn informasjonen du vil ha lagret i den digitale ID, inkludert navn og e-postadresse. Når du signerer et dokument, vises navnet ditt i signaturfeltet.

Velg "Aktiver Unicode-støtte" for å spesifisere Unicode-verdier for den informasjonen du har oppgitt i trinn 6.

Velg en verdi fra Key Algorithm menyen. Den 2048-biters RSA alternativet er mer sikker, mens 1024-biters RSA er mer utbredt.

Velg "Digitale signaturer" fra "Bruk digital ID for" -menyen, og klikk deretter på "Finish".

Hint

På Windows-systemer, holder Windows Sertifikatlager digital ID, slik at den kan brukes av andre programmer på datamaskinen.

Eksportere sertifikatet til en fil og sende den til alle som trenger å validere signaturen din.

Lag en sikkerhetskopi av digital ID-filen, i tilfelle du mister filen, glemmer passordet eller det blir ødelagt. Ellers vil du ikke kunne bruke den profilen til å lage eller validere signaturer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-e-signaturer-i-adobe/ "

相关文章!
 • Hvordan lage elektroniske signaturer i Adobe Hvordan lage elektroniske signaturer i Adobe
  - 阅 0

  En elektronisk signatur er som en håndskrevet signatur, bortsett fra at det er sikrere. En digital signatur er vanskelig å forfalske fordi det har kryptert informasjon som er spesifikk for den personen som opprettet signatur. Dette er svært nyttig fo

 • Hvordan lage en animasjon i Adobe Image Ready Hvordan lage en animasjon i Adobe Image Ready
  - 阅 0

  Hvordan lage animasjoner i Adobe Image Ready; lære mer om foto og bilderedigering programvare i denne gratis instruksjonsvideo serie. oppsummering Series Adobe Image Ready er flott for foto animasjon. Det er et program som lar brukeren være svært hen

 • Hvordan lage en signatur med Acrobat Pro Hvordan lage en signatur med Acrobat Pro
  - 阅 0

  Acrobat Pro, den betalte versjonen av Adobe Acrobat Reader, har en rekke forretninger og hjemmekontor bruker, inkludert en funksjon som gjør det mulig å registrere en Acrobat dokument ved hjelp av en digital ID. Prosessen er relativt enkel og vil til