Amopage

Hvordan lage e-regler i Microsoft Outlook

- Views 0
Advertisement

Du åpner Microsoft Outlook, og klikk Send / motta og dusinvis av e-postmeldinger strømmer inn i din innboks. Nå må du bla gjennom e-postmeldinger, prøver å finne ut om de er viktige eller ikke. Men det trenger ikke å være slik en langtekkelig rutine. Ved å opprette e-regler, kan Outlook organisere innkommende e-post og sende dem til pre-navngitte mapper, noe som gjør det lettere å finne ut hvilke e-post for å lese først.

Du trenger

Datamaskin med Microsoft Outlook

Internettilgang

Hvordan lage e-regler i Microsoft Outlook

 • 1

Åpne Microsoft Outlook. I venstre "Mail" -kolonnen, klikk på "Innboks". Deretter flytter du markøren til den øverste verktøylinjen og klikk på "File". Rull ned og klikk "mappe" og deretter "Ny regel." A "Opprett ny mappe" åpnes. Skriv inn navnet på mappen, og i den nederste delen, markere hvor du vil plassere mappen. Klikk på OK. Lag alle de forskjellige mappene ønskede ved hjelp av samme metode.

2

Klikk "Send / motta.» Etter all e-post er mottatt, i midten "Innboks" -kolonnen, enkelt klikk for å markere den første e-posten. Ikke åpne e-post; bare fremheve motivet, og avsenderen av e-posten. Deretter høyreklikker du på e-post; en meny dråper. Rull ned og klikk "Opprett regel."

3

En meny boks vises som har tre seksjoner. Den øverste delen er "Når jeg får e-post med alle de utvalgte forhold." Klikk hvilket av de tre alternativene du ønsker å utpeke innkommende e-post. Det kan være ett, to eller alle tre forhold. I "Subject Inneholder" linje, kan du også fjerne noen ord for å gjøre regelen mer definert.

4

I den nederste delen av menyen boksen "Gjør følgende," klikk "Flytt e-post til mappe" og klikk "Velg mappe". Det vil åpne en boks som viser alle postmapper. Merk mappen du vil at e-posten skal flyttes til. Klikk på OK.

5

En meny boks vises som sier "Suksess", med en forklaring på regelen opprettet. Klikk i boksen "Kjør denne regelen nå på meldinger som allerede i inneværende boksen." Klikk på OK. En regel er nå opprettet for den første e-posten. Gjenta med alle e-postene du ønsker regler som er opprettet for.

6

Lag en umiddelbar regel for søppelpost ved å enkelt klikke for å markere søppelpost i innboksen kolonnen. Deretter høyreklikker du på e-post. Rull ned og klikk "søppelpost". En boks åpnes. Klikk "Legg til avsender i blokkerte avsendere."

Hint

Lag mer enn én hoved mapper med undermapper. For eksempel kan hovedmappene være "Personal" eller "Business". Under "Personal" kan du inkludere "familie" og "Venner" som underkategorier.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-e-regler-i-microsoft-outlook/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Smiley Faces i Microsoft Outlook automatisk Hvordan lage Smiley Faces i Microsoft Outlook automatisk
  - 阅 0

  Microsofts Outlook, omtrent som Word, bruker en Autokorrektur-funksjon som umiddelbart korrigerer tekst som du skriver. Denne funksjonen kan tilpasses til en brukers behov eller deaktiveres helt. Imidlertid er visse korreksjoner pakket inn i Outlook

 • Hvordan lage Mail Grupper i Microsoft Outlook 2007
  - 阅 9

  En av de mer kraftige og praktiske funksjonene i Microsoft Outlook 2007 er at du kan opprette grupper av kontakter for din e-post, kalles distribusjonslister. Når du setter disse opp, kan du velge en hel gruppe for å motta en e-postmelding med ett kl

 • Hvordan lage en distribusjonsliste i Microsoft Outlook
  - 阅 0

  Microsoft Outlook er en e-program som kan samhandle med bedriftens Microsoft Exchange-servere samt felles, gratis e-posttjenester. Det gir muligheten til å vise RSS-feeds, organisere kalendere og administrere kontakter. For å administrere kontakter,