Amopage

Hvordan lage din egen tøybleier

- Views 1
Advertisement

Duken bleie - betraktet som en ting fra fortiden - har fått ny popularitet som forbrukernes bekymringer om kostnader og miljøet har overskygget preferanse for bekvemmelighet som skapt og opprettholdes markedet for engangsbleier. Lage dine egne gjenbrukbare tøybleier kan spare en betydelig sum penger.

Du trenger

Cloth Diaper Pattern

Stoff

Pins

Symaskin

Tråd

Borrelås eller snaps

Bruksanvisning

 • 1

Velg en klut bleie mønster. Det er mange typer å velge mellom, inkludert fitteds, lommer, prefolds, AiO (alt-i-ett) og AI2s (alt-i-to). Mønstre kan fås fra spesialitet nettsteder, for eksempel The bleie butikk, eller fra auksjonsbaserte nettsteder som eBay. Vær oppmerksom på de forskjellige størrelser på mønstre og velge en som passer til barnets utvikling.

2

Velg og samle stoff som trengs for bleie mønster. Ulike typer tøybleier krever visse stoffer som absorberer godt eller er vanntette. Rådfør deg med mønster for den type stoff som trengs. Bomull og flanell er populære klut diapering tekstiler.

3

Klipp ut stoffet i henhold til mønsteret. Start ut med bare ett før kutte ut flere stykker for å finne ut om mønsteret er riktig passform for din baby. Pin stoff som er nødvendig i forberedelse til å sy.

4

Sy stoffet sammen, følge instruksjonene som følger med kluten bleie mønster. Dette kan omfatte flere trinn sy - avhengig av type av bleien mønster som brukes.

5

Kjøpe eller sy innstikk og liners etter behov. Siden noen typer tøybleier krever en innsats, prefold eller liner. Sørg for å få et mønster for disse eller kjøpe dem for å lage dine egne tøybleier fullført.

Hint

Start med enkle mønstre, for eksempel prefolds, før håndtere mer kompliserte prosjekter som fitteds og AiO.

Vær forsiktig med å kjøpe riktig type stoff som trengs for ditt mønster for å hindre mulig lekkasje og å fastslå vaske krav.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-din-egen-toybleier/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Basketball Sko
  - 阅 4

  Sko gjøre en slik fashion statement om hvem vi er og hva vi liker. Sko kommer i alle fasonger, størrelser og varianter. Basketball sko er en av de mest populære typer joggesko for to grunner: De gir komfort og stabilitet mens du spiller basketball, o

 • Hvordan lage din egen Cribbage Board
  - 阅 28

  Cribbage er en av de mest varige av alle kortspill, og kan dateres så langt tilbake som det syttende århundre, utvikler seg fra en mye tidligere engelsk spill kalt Noddy. Sir John Suckling, er en velstående engelsk poet kreditert med å skape spillet

 • Hvordan lage din egen Chili Oil
  - 阅 4

  Chili olje kan hjelpe deg å gjøre mange krydret retter. Det er en viktig ingrediens i krydret kinesisk mat. Chili olje gjør også en flott krydder for retter, selv de stole hovedsakelig på grønnsaker. Gjør chili olje er en enkel prosess. Det krever be