Amopage

Hvordan lage din egen Soccer Jersey armer Ties

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage din egen Soccer Jersey armer Ties


Fotball er en varm og svett spillet, spilt ute i full Søn Jenter som spiller fotball ønsker å bo så kjølig som mulig, og mange av dem ønsker å unngå å få halv arm tans fra sine jersey ermer som dekker armene. Fotball jersey ermet bånd kan løse begge disse problemene. Disse praktiske bånd er laget av et mykt materiale slik at de ikke irriterer spilleren i løpet av spillet. Slip båndet fra bunnen av en hylse opp og ut halsen hullet. En ende av båndet ligger over den andre, og de to ender er festet sammen ved hjelp av borrelås, sammenkrøllingen av hylsen og holder den opp og ut av veien.

Du trenger

På 3/4-tommers twill bånd

Målebånd

Saks

På 3/4-tommers klebrig-tilbake Velcro tape

Symaskin

Bruksanvisning

Klipp et stykke twill tape 7 inches lang. Skjær et sett av borrelåsbåndstykker 1 tomme lang hver.

Legge twill tape på bordet foran deg, så det er lengre horisontalt. Skill de to delene av borrelås tape. Lå ett stykke borrelås på toppen av enden av twill tape. Match opp enden og sidene av borrelås stykke med enden og sidene av twill tape. Trykk og hold deg disse sammen.

Vend twill tape over så borre brikke er på undersiden på høyre side av båndet. Lå den andre halvparten av borrelås på toppen ved den venstre ende av båndet. Match opp endene og sidene igjen, og hold disse brikkene sammen. Du har nå en del av twill tape med borrelås på toppen av den ene enden og på undersiden av den andre enden.

Stingborre og twill bånd sammen ved hjelp av en symaskin. Begynn med å sy rundt alle fire sidene av borrelås rektangel, deretter krysset over med en "X" i sy gjennom hele stykket. Gjør det samme med den andre enden, sy ned den andre stykke borrelås.

Slip ermet slipset gjennom hylsen og sløyfe den rundt gjennom halsen hullet, å feste de to delene av borrelåsen sammen. Dette vil holde ermet på plass gjennom hele spillet.

Hint

Plukk twill tape for å matche fargene til laget ditt, eller dekorere bånd med permanente markører.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-din-egen-soccer-jersey-armer-ties/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Soccer League Hvordan lage din egen Soccer League
  - 阅 0

  Fotball er en av de mest populære lagidretter i USA. Om 13,6 millioner mennesker sju år eller eldre har spilt fotball på én gang, ifølge en 2009 National Sporting Goods Association Sports Deltakelse undersøkelsen. En ball, målstengene og shin vakter

 • Hvordan lage din egen Football Jersey Online Hvordan lage din egen Football Jersey Online
  - 阅 0

  Den legendariske Green Bay Packers fotballtrener, Vince Lombardi sa en gang; "Du spiller for navnet på forsiden av jersey, ikke navnet på ryggen." En fotballdrakt er så mye mer enn bare en måte å skille de to lagene, er det også en kilde til sto

 • Hvordan lage din egen Jersey skjorte Hvordan lage din egen Jersey skjorte
  - 阅 5

  Jersey skjorter er tees som ser ut som ekte jerseys, komplett med bokstaver, tall og team dekaler. De er nesten like populær som sant gensere, skyldes i stor grad det faktum at de er mer behagelig å bære og rimeligere. Du kan lage din egen custom jer