Amopage

Hvordan lage din egen Jersey skjorte

- Views 5
Advertisement

Hvordan lage din egen Jersey skjorte


Jersey skjorter er tees som ser ut som ekte jerseys, komplett med bokstaver, tall og team dekaler. De er nesten like populær som sant gensere, skyldes i stor grad det faktum at de er mer behagelig å bære og rimeligere. Du kan lage din egen custom jersey skjorte hjemme med noen få materialer.

Du trenger

Blank t-skjorte

Iron-on bokstaver

Iron-on tall

Avis

Jern

bomull håndkle

fabric pins

Iron-on dekaler (valgfritt)

Bruksanvisning

Kjøp en blank t-skjorte uten lommer, jern-on bokstaver (å stave navnet ditt) og to sett med jern-på tall fra din lokale håndverket eller hobby forsyning butikken. Hvis du vil ha en mer autentisk utseende jersey, kjøpe jern-på tall som er minst 6 inches i høyden.

Lay avisen på overflaten du planlegger å gjøre din skjorte. Brett håndkle i to og sett den inn under skjorten - dette vil tillate jern-on bokstaver og tall for å legge flatere og har et glattere utseende.

Iron ett sett med tall på midten foran på skjorta, i henhold til instruksjonene på pakken.

Snu skjorte over etter 15 minutter og stryke det andre settet med tall på ryggen, sentrert i midten av skjorten.

Plasser jern-on bokstaver hvordan du vil ha dem til å se på det ferdige skjorte og pin dem på plass. En etter en, ta ut pinnene og stryke bokstavene på baksiden av skjorten.

Iron dekaler på ermene på skjorta hvis du ønsker. Dette vil gi jersey skjorten en mer autentisk utseende, siden ekte jerseys ofte har laget logoer sydd på ermene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-din-egen-jersey-skjorte/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen kjole skjorte
  - 阅 0

  Hvis du ikke kan finne en kjole skjorte som passer, vil utstråler din egen mote stil eller rett og slett ønsker en bestemt farge skjorte som du ikke finner overalt, kan du lage din egen kjole skjorte. Alt du trenger er litt sy kunnskap. Hvis du aldri

 • Hvordan lage din egen Jersey på Facebook Hvordan lage din egen Jersey på Facebook
  - 阅 0

  Å gjøre en trøye er lett på Facebook, den virtuelle hjemmet til tusenvis av programmer. Selv om du ikke kan bruke din Facebook jersey, kan du laste ned bildet og vise det som profilbilde stolt for alle å se. Du kan også bruke den som en avatar på for

 • Hvordan lage din egen Disney-skjorter Hvordan lage din egen Disney-skjorter
  - 阅 2

  Du kan spare mye penger å designe din egen Disney T-skjorte. Dette er et morsomt prosjekt som du kan gjøre når som helst på dagen. Det krever bare noen få forsyninger og Internett-tilgang. Dette prosjektet kan du også vise frem dine kreative evner ve