Amopage

Hvordan lage din egen dekning for en Poang Chair

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage din egen dekning for en Poang Chair


Den Poang stol fra IKEA er en rimelig, slitesterk og allsidig stol egnet for bruk i stua, allrom og som en og annen stol i nesten alle rom i huset. Dens putetrekk er begrenset i sine tilgjengelige farger og utskrifter. Du kan enkelt lage din egen dekning for Poang stol pute av solid interiøret i hjemmet stoff av ditt valg, noe som gjør at puten mye mer egnet til din stil og innredning.

Du trenger

slakter papir

Blyant

Quilting linjal eller rett kant

3¼ yards av 44-tommers bred duk

Saks

sy pins

koordinerende tråden

Symaskin

Jern

Hånd synål

Bruksanvisning

Ta puten ut av stolen. Legg din slakter papir på et flatt, hardt underlag. Plasser puten på toppen av puten og spore puten forsiktig med blyant. Bruk din quilting linjal eller rett kant for å markere en 1-tommers sømmonn rundt hele spores kanten av puten. Skjær ut omrisset av puten langs merkede sømmonn linjen du nettopp tegnet.

Vaske, tørke og stryke pute stoff. Brett stoffet i to, slik at de korte endene er sammen og feste mønsteret stykke til stoffet. Klipp ut mønsteret stykke fra stoffet. Du vil ha to stykker stoff i form av mønsteret stykke.

Plasser stoffstykker med de riktige sidene sammen. Fest disse bitene sammen, slik at de fleste av en av langsidene løsnede. Træ symaskinen med koordinerende tråd.

Sy rundt den festede del av stoffet. Backstitch begge ender av din søm. Bruk en rett, middels lengde sting. Fjern pinnene, kutte trådendene og slå dekselet høyre side ut.

Stryke stolen dekselet for å fjerne rynker. På unsewn kant, bretter den rå kant inn mot vrangsiden av stoffet, slik at de brettede kantene er selv med den sydde kanter.

Plasser Poang stol pute inni stolen dekselet du har gjort. Ta deg tid med dette trinnet, som puten har en tendens til å haug opp som du manøvrere den inn i puten. Glatt puten regelmessig til det ligger flatt og glatt innenfor stolen dekselet. Pin unsewn kanten av stolen dekselet.

Tråden din hånd sy nål. Sy åpningen lukket ved hjelp av en kjedemaske.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-din-egen-dekning-for-en-poang-chair/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Basketball Sko
  - 阅 4

  Sko gjøre en slik fashion statement om hvem vi er og hva vi liker. Sko kommer i alle fasonger, størrelser og varianter. Basketball sko er en av de mest populære typer joggesko for to grunner: De gir komfort og stabilitet mens du spiller basketball, o

 • Hvordan lage din egen Cribbage Board
  - 阅 28

  Cribbage er en av de mest varige av alle kortspill, og kan dateres så langt tilbake som det syttende århundre, utvikler seg fra en mye tidligere engelsk spill kalt Noddy. Sir John Suckling, er en velstående engelsk poet kreditert med å skape spillet

 • Hvordan lage din egen Chili Oil
  - 阅 4

  Chili olje kan hjelpe deg å gjøre mange krydret retter. Det er en viktig ingrediens i krydret kinesisk mat. Chili olje gjør også en flott krydder for retter, selv de stole hovedsakelig på grønnsaker. Gjør chili olje er en enkel prosess. Det krever be