Amopage

Hvordan lage din egen Cold Air Induction Box

- Views 0
Advertisement

Tilpasse bilens air induction system kan gi en betydelig økning i hestekrefter. Modifiserte inntak gir økt luftstrømmen over lagersystem. De lar motoren puste kaldere, tettere luft. Resultatet er økt hestekrefter, bedre drivstofføkonomi og generell motorytelse. For å unngå den høye prisen og noen ganger komplisert installasjon av ettermarkedet kald luft induksjon kits, kan du endre aksjen luften boksen på alle kjøretøy og se mange av de samme ytelse fordelene med en ettermarkedet inntak.

Du trenger

Ettermarkedet luftfilter

Flex rørkanaler

zip bånd

pipenøkkel

socket sett

skrutrekker sett

Bruksanvisning

 • 1

Bytt ut bilens lager luft boks filter med en høyere flyt, ettermarkedet enhet. Installasjonen krever fjernelse av luften bokslokket, generelt holdes på plass ved hjelp av hånd fjernbar klemmer eller skruer. Fjern alle festene og lokket vil løfte fri, noe som gir tilgang til luftfilteret. Ta ut aksje filteret og setter inn ettermarkedet erstatning. Installere luftbokslokket.

2

Kjøpe flex rørkanaler for å sette sammen en tilpasset kald-luftkanalen. Flex rør for bruk i luftinntakene er tilbudt av en rekke markedet produsenter i ulike diametre. En 3- inch indre diameter er ønskelig for høy luftstrøm.

3

Monter tilpasset flex rør til bilen din. Denne prosessen vil variere avhengig av merke og modell. Du vil ha flex røret slutt å være i veien for møtende luft, for eksempel i støtfangeren radiator åpning.

4

Før den andre enden av det fleksible røret til luftinduksjons innløp. Igjen, vil prosedyren variere avhengig av merke og modell. En direkte rute til luft boksen vil være tilgjengelig på noen biler, mens andre vil kreve ruting rundt andre motordeler. Hvis radiatoren området av kjøretøyet er for rotete for en ren installasjon av flex rør vannledninger, vurdere å installere den i bilens støtfanger brønnområdet.

5

Skjær enden av den fleksible ledning slik at den hviler omtrent 2 inches fra inntaks boksens innløp. Dette vil gi ducting å forsyne lager inntak med god, kald luft fra utsiden av motoren bay området.

6

Sikre tilpasset kald luft ducting med zip bånd. Dette vil kreve store, høy styrke bånd til å passe rundt diameteren av den fleksible røret og holde det tett sikret under drift. Sørg for at hele lengden av flex rør holdes godt på plass av zip knytte til solide steder på bilen. Levedyktige alternativer inkluderer fremre støtfanger grill, radiator opphold, og lager inntak montering steder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-din-egen-cold-air-induction-box/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Cold Nestle Chocolate Drink Mix Hvordan lage din egen Cold Nestle Chocolate Drink Mix
  - 阅 0

  Sjokolade drink mix er ofte et fast innslag i ethvert hus med barn eller sjokolade elskere, men denne vanen kan bli dyrt. Å lage din egen mix er enkelt med bare noen få enkle ingredienser. Uten å inneholde noen konserveringsmidler, ikke bare er billi

 • Hvordan lage din egen jule Ornament Storage Box Hvordan lage din egen jule Ornament Storage Box
  - 阅 0

  Mange familier går ned ornamenter fra generasjon til generasjon. Disse skattene bli en del av samlingen av familieklenodier. Hvis dette gjelder deg, må du bokse dine smykker unna, slik at du beskytter dem fra slitasje av dine årlige julefeiringen. He

 • Hvordan lage din egen Cold røker
  - 阅 0

  Røyking matvarer er ofte gjort ved hjelp av en grill, men det finnes andre alternativer. En vei rundt dette er å bygge en kald røyker. Det er billig å lage og produserer grill-lignende resultater. Bare tre elementer er nødvendig for å gjøre denne enh