Amopage

Hvordan lage din egen cheerleading Uniformer

- Views 2
Advertisement

Hvordan lage din egen cheerleading Uniformer


Cheerleading er en flott aktivitet for å lære unge jenter om teamarbeid. Jenter ikke bare lære å arbeide sammen, men også bygge varige vennskap med andre jenter på cheerleading troppen. For å fungere godt som et lag, må de representere sin skole eller team av idrett en uniform. Uniformer kan være ganske kostbar, så gjør dine egne cheerleading antrekk.

Du trenger

Symaskin

Tråd

Needles

tennis skjørt

trim

Tank topp

Tennis sko

Jern

Iron-on bokstaver

fargede skolisser

Bruksanvisning

Bruk en symaskin for å sy trimme langs bunnen av tennis skjørt. Den trim bør være skolens eller team farger.

Plukk ut et ensfarget, V-hals tank top. Sørg for at denne tank top går med lagets farger, og at alle jentene har på seg den fargen så uniformer matche. Prep jern, og la den varmes opp.

Bruk jern for å bruke jern-on bokstaver til tank top. Bokstavene representerer skole eller lag og bør brukes under den V-form på forsiden av toppen.

Bruk en nål og matchende tråd for å sy rundt hver av bokstavene. Dette vil sikre at bokstavene ikke løsner fra tanken toppen.

Snøre tennis sko med lisser som samsvarer med team farger. Siden de fleste lagene bruke to farger, blonder hver sko med en av lagets farger, eller bruke samme farge for begge skoene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-din-egen-cheerleading-uniformer/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Cheerleading Uniform Uten Symaskin Hvordan lage din egen Cheerleading Uniform Uten Symaskin
  - 阅 0

  Cheerleading har en historie som går tilbake til 1869, fra en fotballkamp mellom Princeton University og Rutgers University. Av 1898, mange universiteter hadde pep klubber og lag jubel som tilskuere vil kjefte å oppmuntre entusiasme. Du kan hedre tra

 • Hvordan lage din egen Cheerleading mikser Hvordan lage din egen Cheerleading mikser
  - 阅 1

  Å ha rett cheerleading mix er grunnleggende for en vellykket cheerleading display. En metode er å hente ut jobben og bestille en tilpasset cheer mix fra et selskap. Men hvis laget ditt ikke har råd til å kjøpe sin egen tilpassede cheerleading mix, er

 • Hvordan lage din egen Basketball Sko
  - 阅 4

  Sko gjøre en slik fashion statement om hvem vi er og hva vi liker. Sko kommer i alle fasonger, størrelser og varianter. Basketball sko er en av de mest populære typer joggesko for to grunner: De gir komfort og stabilitet mens du spiller basketball, o