Amopage

Hvordan lage Custom tøy

- Views 0
Advertisement

Hvis du har et gammelt par overall i skapet ditt som du ikke vet hva de skal gjøre med, gjøre dem om til noe du faktisk vil ha. For barn i alle aldre, et par personlige overall er morsomme å bruke og morsomt å lage. Noen kunst og håndverk forsyninger, sammen med litt fantasi kan gå en lang vei å lage ditt eget par av tilpassede overall.

Du trenger

klut patcher

Stoff lim eller sy utstyr

Swarovski krystaller

puffy maling

Iron-on bokstaver

Saks

fabric markører

Bruksanvisning

Hem dine arbeidsklær til ønsket lengde. Gjør dette ved å først sette kjeledresser på og merking ønsket lengde på overallen med et stoff markør eller en pinne. Ta overall av og legger dem på et flatt underlag. Enten kutte overall omtrent en tomme under merket eller bare kaste overflødig stoff under ønsket mark. Sy din generelle hemline eller bruke stoff lim for å forsegle hem. Hem begge bena til samme lengde eller få funky og hem bare ett ben eller hem hver etappe på en annen lengde.

Gjør din overall ser slitt ut ved å opprette faux slitte hull. Klipp en rett linje i kne eller lår område av det samlede buksebenet. Gni de to frynsete kanter sammen raskt i ca fem minutter. Vask og tørk overall helt før du går videre til trinn 3. Dine overalls skal se ut som de har vært rundt for alltid, og du har et naturlig utseende slitt hull.

Legg patcher til dine arbeidsklær. Bruk patcher som har en spesiell betydning for deg, for eksempel patcher for din favoritt band eller patcher fra forskjellige deler av verden du har reist eller hendelser du har vært på. Sy lapper hvor du vil på kjeledresser eller bruke stoff lim til å feste dem på overall.

Dekorer aller videre ved hjelp av stoff markører av forskjellige farger. Har dine venner skrive meldinger på kjeledresser eller skrive dine favoritt ord, uttrykk eller ditt eget navn på overall. Tegn bilder på kjeledresser eller tegne falske tatoveringer. Legg til flere ord og setninger med bruk av ulike jern-on transfer bokstaver (funnet på en hobbybutikk eller kontorrekvisita butikken). Se etter unike skrifter av brev som vil gi dine arbeidsklær et enda mer personlig utseende.

Legg til litt gnisten til dine kjeledress med tillegg av puffy maling og Swarovski krystaller. Bruk glitter puffy maling for å spore noen av dine tegninger eller lapper. Bruk stoff lim å følge krystallene dine arbeidsklær. Enten plassere krystaller tilfeldig over for en skinnende stjerne effekt eller stave navnet ditt eller uttrykk fremtredende med krystaller. Bruk forskjellige fargede krystaller og puffy maling eller bruke klart farget krystaller og klar glitter puffy maling.

La alt tørke før du tar på deg tilpassede kjeledress. Håndvask og henge tørke kjeledress for å bidra til at krystaller og andre design ikke faller av eller falmer fort. Par tilpassede overall med et fargerikt skjerf bundet gjennom beltet looper i stedet for en standard belte.

Hint

La foran overall tørke helt før du starter på baksiden av kjeledressen.

Ikke vask eller tørre overall i en maskin som krystaller og stoff lim ikke kan holde helt for lenge å gjøre det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-custom-toy/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Toy Castle Hvordan lage en Toy Castle
  - 阅 0

  Slott er majestetisk og ofte innhyllet i mystikk. En verden av konger og dronninger og riddere i skinnende rustning har fascinert små jenter og gutter, og selv mange voksne, for generasjoner. Med litt tålmodighet, og kunstnerisk fantasi, kan du bygge

 • Hvordan lage Custom Maskin broderi design og mønstre
  - 阅 0

  Hvordan lage Custom Maskin broderi design og mønstre. En maskin broderi utforming begynner med noen form for kunstverk som er tilpasset til et digitalt format, noe som gjør den i stand til å kommunisere med brodering. Når du vet hvordan du skal velge

 • Hvordan lage en Toy Phone
  - 阅 0

  Hvordan lage en Toy Phone. Barn elsker å gjøre håndverk. Dette gjelder spesielt hvis håndverk likne moderne elementer som voksne bruker. Et leketøy telefonen er en populær håndverket for små barn å gjøre. Det tilfredsstiller samtidig kunst og vitensk