Amopage

Hvordan lage Custom felger

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage Custom felger


En oppsiktsvekkende sett med felger er en av de første ettermarkedet elementer en bileieren kjøper når tilpasse en bil. Ved hjelp av forskjellige felger gir absolutt en bil et særpreget utseende over fabrikken modell. Hvis du ønsker virkelig tilpassede felger, er det beste alternativet som regel å lage dem selv. Dette kan høres komplisert ut, men det er ikke så vanskelig som du kanskje forventer.

Du trenger

tegneblokk

blyanter

viskelær

Kompass

Hersker

CNC dreiebenk operatør

Bruksanvisning

Bruk et kompass for å tegne en sirkel på et ark i tegneblokk. Denne sirkelen trenger ikke å være noen spesiell størrelse, men jo større du kan gjøre det, jo bedre blir du. Trace rundt kanten av en bolle eller annen rund gjenstand hvis du ikke har et kompass for å bruke. Sirkelen er representativ for de tilpassede felger du utformer.

Bruk en blyant til lett skissere utformingen du ønsker inn i sirkelen. Slett og tegne eventuelle feil. Du vil få de beste resultatene hvis du bruker en linjal for å trekke rette linjer, og bruke kompass for å trekke noen sirkulær eller semi-sirkulære linjer. Tegn mer abstrakte linjer frihånd, slette og justere etter behov før du har fullført hele design på en måte som ser visuelt behagelig for deg. Tegn hva rim design du ønsker å ha. Du kan ha former, for eksempel hjerter eller spar kuttet ut av felgen, eller har intrikate design gravert inn i metallet. Hvis du er usikker på hva du vil, kan du prøve å bla gjennom tilpassede felg nettsteder, for eksempel wheelstudio.com, for inspirasjon.

Mål bredden og lengden på alle deler av design ved hjelp av en linjal. Sørg for å notere disse målingene på design. Disse målingene vil bli brukt på skalaen forskjellen mellom skisse og selve felgstørrelse, slik at du vet nøyaktig hvor stor hver del av design vil være på felgene som du oppretter.

Slå opp lokale maskin butikker ved hjelp av de gule sidene i telefonkatalogen. Ring maskinen butikker for å spørre om de har en datamaskin numerisk styrte (CNC) dreiebenk. Sjekk også satsene for hvor mye hver kostnader å ha en tilpasset element opprettet ved hjelp av deres CNC dreiebenk, slik at du vet hvem som har de mest fornuftige priser.

Ta med din design til CNC dreiebenk operatør, som vil programmere dimensjonene av design i datamaskinen. En blank aluminium felg vil bli plassert i dreiebenken, som vil kutte utforming i felgen med nøyaktig presisjon. Denne prosessen vil bli gjentatt inntil alle fire felger har blitt opprettet.

Hint

Vær forberedt på å vente på tomme aluminiumsfelger som skal leveres hvis du bruker en CNC operatør som ikke rutinemessig opprette egendefinerte felger. Forvent å ha dine felger sendes til et annet selskap hvis du vil at de skal være dyppet i krom.

Ikke glem å ta hull for dine slepe nøtter og bolter når du gjør ditt design.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-custom-felger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Custom Maskin broderi design og mønstre
  - 阅 0

  Hvordan lage Custom Maskin broderi design og mønstre. En maskin broderi utforming begynner med noen form for kunstverk som er tilpasset til et digitalt format, noe som gjør den i stand til å kommunisere med brodering. Når du vet hvordan du skal velge

 • Hvordan lage Custom T-skjorte Design Hvordan lage Custom T-skjorte Design
  - 阅 0

  Leter du etter en unik t-skjorte? Vel, lage en selv! Lær hvordan å sy lapper, maling, og designe en t-skjorte i denne gratis video-serien. oppsummering Series Oh, har t-skjorte sett mange forskjellige trender. Når skjult under kjole skjorter, har det

 • Hvordan lage Custom Paper Plates Hvordan lage Custom Paper Plates
  - 阅 0

  Du kaster en pensjonisttilværelse parti, et selskap piknik eller bryllupsfeiring, og du vil ha alt festlig. Du tror personlige plater vil legge til stemningen, men en stift på en papptallerken bare vil ikke klippe det. Mange nettsteder vil ta tilpass