Amopage

Hvordan lage Cosplay Kostymer

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Cosplay Kostymer


Cosplay er en morsom og underholdende måte å kle seg som en karakter fra din favoritt anime. Cosplayers møtes på konvensjoner og cosplay parter. (Hvis du er i Japan, kan du cosplay hvor som helst!) Hvis du leter etter en idé til et morsomt tema fest, kan det være lurt å tenke på å ha en cosplay fest. Her er noen trinn for å sette sammen en cosplay kostyme.

Bruksanvisning

Velg din karakter. Velg blant Anime figurer som Naruto, Bleach, Deathnote, Sailormoon, eller spill som Kingdom Hearts. Velg en karakter som er mest lik deg selv, og du vil bli mer vellykket.

Referanse din karakters kostyme på ressurser som photobucket, Google og Flickr. Skriv ut det beste bildet du kan finne for å ha en referanse.

Kjøp din drakt. Japanamation eller cosplay familie dot com er gode steder å starte. Hvis du er på et budsjett, kan du mikse og matche stykker av antrekket ditt fra din eksisterende garderobe eller plukke dem opp på Frelsesarmeen eller Goodwill. Ikke glem å raide søster din eller brors skapet for å finne potensielle cosplay skatter.

Lær å sy. Noen av artiklene du ønsker for din drakt er kanskje ikke tilgjengelig i USA. Lære å sy er en veldig god måte å supplere din cosplay kostyme.

Få tilbehør. Dette kan være den vanskeligste delen å sette sammen en god cosplay kostyme. Shopping på nettet er den sikreste måten å finne det perfekte tilbehøret. Hvis du kjøper deg drakt, vil tilbehøret trolig komme med det. Hvis du setter sammen en drakt fra bunnen av, er dette hvor du vil tilbringe mesteparten av budsjettet.

Sett din drakt sammen. Du kan finne du mangler et element du ikke var klar over. For eksempel, hvis du er cosplaying Ichigo fra Bleach kan du oppleve at når din drakt er satt sammen du glemte sverdet. Eller hvis du er cosplaying Kankuro fra Naruto du kanskje har glemt å plukke opp noen ansikt maling.

Hint

Abonner på cosplay magasiner som Anicos av Cosmode.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-cosplay-kostymer/ "

相关文章!
 • Hvordan lage skum Kostymer Hvordan lage skum Kostymer
  - 阅 1

  Skum kostymer gir uendelige kreative muligheter fordi de ikke trenger å samsvare med formen på kroppen din. Den tredimensjonale natur skum gjør den perfekt materiale for å gjøre en drakt for en fantasi skapning, plante eller stillestående objekt. Gre

 • Hvordan lage sirkus Kostymer
  - 阅 0

  Enten du gjør raske kostymer for et sirkus ettermiddag i hagen din eller opprette ytelse slitasje for en lokal utøvende gruppe, de grunnleggende prinsippene for hvordan å lage sirkus kostymer forbli den samme. Materialene og ferdighetene du trenger a

 • Hvordan lage et kostyme for en Villain Hvordan lage et kostyme for en Villain
  - 阅 0

  Tegneserie, scene eller skrekkfilm skurker ser så stygg som de handler. Enten de bærer en motorsag eller forgifte folk i noen make-tro komisk byen, skurker trenger en drakt som viser deres personlighet og deres modus operandi. Her er hvordan du kan l