Amopage

Hvordan lage Chair Lommer for klasserom

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage Chair Lommer for klasserom


Noen ganger kan en student kan finne seg selv ute av stand til å passe alle hennes bøker, notatbøker, blyanter, papir og annet skolemateriell i hennes skrivebord, eller i det minste ikke i stand til å passe dem i pent. Hun kunne henge hennes bok bag over ryggen på stolen for ekstra lagringsplass, men boken poser kan være klumpete og skape en tripping fare for andre barn. Gjøre studentene i klasserommet stol lommer som passer snuggly over ryggen av stolene sine, og tilbyr den ekstra lagringsplass de trenger.

Du trenger

Jern

Målebånd

1 yard av reversibel vevnader

Clear linjal

Roterende kutter og skjære matte eller stoff saks

nåler

Symaskin

Tråd

Iron-on bokstaver

Bruksanvisning

Stryke verftet av stoff for å fjerne alle rynker.

Mål omkretsen av den bredeste delen av stolen tilbake med målebånd.

Brett verftet av stoff i fjerde så det er 9 inches lang og 45 eller 60 inches bredt, avhengig av bredden på stoffet du velger. Trim bredden av duken ned til halvparten av stolen tilbake målingen pluss 2 inches. Så hvis baksiden av stolen måler 30 inches rundt, deretter kutte stoffet ned til en bredde på 17 inches. Skjær gjennom alle lagene med en klar linjal, roterende kutter og matte eller stoff saks.

Brett ut stoffet og trykk igjen med jernet, hvis det er nødvendig.

Hem de to kortendene av stoffet med en smal 1/4-tommers hem, slik at foldene av ett kant er vendt mot den ene siden av stoffet, og foldene på den andre kant er vendt mot den annen side av stoffet. Brett endene i 1/4 tommers, trykk, gjenta og trykk på den igjen. Pin deretter sy de brettede endene til 1/8 av en tomme fra den brettede kanten ved hjelp av en rett søm.

Legge stoffet ut slik at den strekker seg vertikalt på arbeidsflaten med de hemmet kanter på toppen og bunnen. Foldene av den øvre kant skal vende opp og folder av linning skal vende ned.

Brett de nederste 12 inches av stoff opp på toppen av de midterste 12 inches stoff. Brett toppen 12 inches av stoff ned mot baksiden av de midtre 12 inches stoff. Du har nå en yard av stoff som er sikksakk foldet i tredjedeler. Presse foldene med et strykejern.

Pin stoffet langs venstre og høyre kant med rette pinner. Sy langs sidene med en 5/8-tommers sømmen. Tilbake sting i begynnelsen og slutten av sømmen for å gi den ekstra styrke og hindre rakne.

Trimme sømmen langs sidene ned til 1/2 tomme. Snu hele konstruksjonen innsiden ut slik at sømmonnet er på innsiden av stolen lommen.

Følge jern-on brev til den oppadvendte lommen - enten lomme kan være den oppadvendt lomme - å stave ut barnets navn. Følg instruksjonene som følger med jern-on bokstaver.

Skyv en lomme av stolen lommen ned over ryggen på stolen og bruk den andre lomme for å holde bøker, notatbøker, penner, blyanter og annet skolemateriell.

Hint

Legg til en dekorativ trim, slik som bånd eller dusk trim til en av de hemmet kantene av båndet av stoffet før det foldes sammen i tredjedeler og å sy sammen på sidene for å legge til en morsom dekorativt preg til den øvre kanten av stolen lommen.

Få barna til å dekorere sine egne stol lommer med stoff maling og skumstempler slik at de er en refleksjon av deres personlighet.

Målingene gitt vil gi deg en 12-tommers høy stol lommen. Juster målingene tilsvarende for å lage en lomme som er kortere eller høyere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-chair-lommer-for-klasserom/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Chair Lommer Fra putevar
  - 阅 0

  Her er en veldig kjekk liten idé: Gjør stol lommer av nye putevar. Stol lommer er stor for å holde og organisere elementer som bøker, magasiner, lesebriller, eller omtrent alt. Dette er fantastisk i et barns rom for å holde skolebøker hendig, for sys

 • Hvordan lage en lomme i menn Vest Hvordan lage en lomme i menn Vest
  - 阅 2

  Det finnes en rekke forskjellige typer av lommer, men de to mest populære er påsydde lommer og falsete lommer. Selv patch lommer er enkle å plassere på noen plagg det ferdige utseendet er ganske tilfeldig. For en manns vest falsete lommer vil holde p

 • Hvordan lage Chair Covers for klappstoler Hvordan lage Chair Covers for klappstoler
  - 阅 1

  Klappstoler er gode å ha når du har familiebegivenheter eller ekstra selskap for middag. Men når du har en spesiell anledning fest som en oppgradering eller bryllupsfeiring, kan det være lurt stolene for å se mer formell. Dekker dem med en lett stoff