Amopage

Hvordan lage Button Flowers

- Views 2
Advertisement

Blomster er en vakker måte å dekorere hjemmet eller vise folk du elsker dem, men de til slutt visne bort. Det eklektiske vri på tradisjonelle blomster lar deg opprette en evig bukett fylt med alle former og farger du kan tenke deg. Button blomster er morsomt og enkelt å lage, krever ingen vanning eller beskjæring og kan legge et snev av våren gjennom hele året.

Du trenger

knapper

Perler

Metalltråd

Avbitertang

Bore

Tang

Bruksanvisning

Skjær biter av ledningen til ønsket lengde. Hvis du planlegger å sette blomster i en vase, kutte stilkene til å passe. Hver stilk trenger minst to ledninger per blomst så hvis du vil ha tre blomster på en stilk bruke seks ledninger. Bruk hva fargene du ønsker.

Tvinn ledningene sammen ved å sette inn den ene ende av dem inn i bore hvor borkronen vil gå. Stram drill og mens du holder den andre enden av ledningene med tang, sakte vikle dem rundt hverandre. La noen få inches på toppen av stammen løs for å holde knappene.

Tråd knapper på ledningene for å lage en blomst. Støtte dem med større knapper på bunnen og stable mindre knapper og perler på toppen. Vær kreativ, ved hjelp av ulike former og farger for å lage unike design.

Bøyer endene av ledningen ned. Du kan træ dem tilbake gjennom knapp og gjemme dem under blomst eller bare kaste dem over til å holde knappene på plass.

Klipp en mindre del av ledningen som skal brukes til blader. Træ den med en knapp eller noen perler, brett den over og vri de to endene på stammen under blomsten. Du kan lage så mange blader som du ønsker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-button-flowers/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Folie Flowers
  - 阅 0

  Hvordan lage Folie blomster. Folie kanskje ikke virke som den mest åpenbare materiale for å lage kunstige blomster; men gjør det reflekterende materiale for en stand-out dekorasjon. Enten lage alternative corsages, party dekorasjoner eller tabellen c

 • Hvordan lage Button Linker for et nettsted Hvordan lage Button Linker for et nettsted
  - 阅 3

  Hvis noen ber deg om å skissere en Web-knapp på papir, kan du tegne et rektangel og skrive litt tekst inni den. Nettlesere vite for å lage knapper når du legger knapp koder til HTML-dokumenter. En måte å krydre opp en webside er å endre måten kobling

 • Hvordan lage Button Barrettes Hvordan lage Button Barrettes
  - 阅 0

  Hvis barnet ditt er kjedelig med sin samling av butikk-kjøpte hår tilbehør og leter etter noe utenom det vanlige, overraske henne med en samling av håndlagde knappe barrettes som skiller seg ut fra resten. De kommer i en rekke former, størrelser og f