Amopage

Hvordan lage Bryllupsinvitasjoner på en Mac

- Views 3
Advertisement

Hvordan lage Bryllupsinvitasjoner på en Mac


Opprette bryllup invitasjoner kan være en hyggelig opplevelse som bringer et par sammen under bryllupet planlegging. Med de fleste av samfunnet å ha lett tilgang til Internett, er det ikke lenger en metode for å skape en invitasjon. Par kan velge å lage digitale e-kort, e-post ut formelle invitasjoner på fint papir, eller har gjester RSVP på parets nettside. Mange par i dag velger alle tre. Uansett medium, må flere viktige elementer forbli når du bruker en Mac datamaskin for å lage en invitasjon.

Du trenger

Program som Microsoft Word

Høy kvalitet papir

Skriver

Mac

Bruk Ønsket Mac Program

Ved hjelp av en Mac for å lage bryllupsinvitasjoner er ikke mye annerledes enn å bruke en hvilken som helst PC. De fleste programmer i dag, Microsoft Word er den mest populære, er kompatible på både Mac og andre operativsystemer. Etter å ha åpnet opp Microsoft Word, for eksempel, de fleste par bruker en pre-laget mal for å lage en invitasjon. Velg en mal som du kan endre for å matche bryllup tema.

Velg hvor mange invitasjoner må opprettes basert på gjestelisten. Når dette er funnet ut, sørg for å kjøpe høy kvalitet printer papir. Elfenben er det mest populære valget for bryllup, mens noen velger å et papir med et unikt design, som en strand innstilling. Utformingen skal gjenspeile temaet for bryllupet. Vær forsiktig, foreslår mange bryllup designere, fordi et bryllup invitasjon formidler en bestemt tone til gjestene. En tradisjonell hvit design med kalligrafi stil stensilert navnene formidler en langt mer formell tone enn en strand innstilling og en margarita glass.

Utforme invitasjonen med aksentfarger som samsvarer med sengetøy som vil være i bryllupet, eller feste med en hvit bakgrunn.

Sentrer marginene for all skriving. De formelle navn, blant annet etternavn, av brudens foreldre bør være på toppen. Oppgir at de ber om den inviterte tilstedeværelse på ekteskapet deres datter. Under dette bør være, i større font, brudens navn. Gå ned en plass og skrive "til". Deretter går du ned en annen plass, og skriv brudgommens navn. Under dette, skriv "sønn". Gå ned en mer plass og skrive formelle navn, blant annet etternavn, av brudgommens foreldre.

Plasser bryllup informasjon nederst. Oftest på bunnen av en invitasjon, par velger å plassere dato, tid og sted for både bryllup og bryllupsfeiring. Skriv ut alle tallene. I stedet for "søndag 10. juni" skrive "søndag, den tiende av juni."

Inkluder RSVP informasjon nederst på invitasjonen. Dette er også hvor du kan plassere bryllupet webadresse. De fleste nettsteder har nå en seksjon der inviterte lett kan svare for bryllupet ved å fylle ut et enkelt digital form og klikke på "Send".

Hint

Eksperimenter med flere programmer før settling på den endelige invitasjonen. Lage invitasjoner tar ikke mye tid gitt minimalt med informasjon som trengs. Hvis du ikke har et tekstbehandlingsprogram som tilbyr invitasjon maler, flere nettsteder tilbyr digitale maler du kan bruke. Forbered deg på å betale en symbolsk sum bør du velge dette. Når du er ferdig, sørg for å skrive ut på den høyeste kvalitet Angi skriveren tilbud ved å klikke på "print setup" -funksjonen.

Digitale invitasjoner kan virke for uformell for noen gjester. Likeledes kan mange gjester ikke får den digitale e-Vite og kan ikke være i stand til å RSVP online. Gitt dette, for mange råder par sende ut konkrete invitasjoner samt digitale invitasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-bryllupsinvitasjoner-pa-en-mac/ "

相关文章!
 • Hvordan lage lysbildeserier på en Mac
  - 阅 0

  Lag en multimediepresentasjon skole eller bedrift, eller lage en morsom visning av bilder for din familie og venner ved å lage en lysbildeserie på Mac. Det finnes flere alternativer for å lage lysbildeserier i operativsystemet Mac OS X. Bestem hvilke

 • Hvordan lage Flash-filer på Mac Hvordan lage Flash-filer på Mac
  - 阅 0

  Moderne Mac-maskiner kommer med mulighet for å kjøpe iWork, en Apple-bare sett av applikasjoner for tekstbehandling dokumenter, presentasjoner og regneark. I iWork-pakken kommer Keynote, presentasjonsprogram som lar brukerne lage presentasjoner med b

 • Hvordan lage en skjermsparer for Mac Hvordan lage en skjermsparer for Mac
  - 阅 0

  Operativsystemet allerede har et sett av skjermsparere du kan velge det første gang du slår på maskinen. Men du kan bli lei av de samme gamle falming og blanding av farger, og ønsker å lage din egen skjermsparer. Heldigvis Mac er også utstyrt med alt