Amopage

Hvordan lage Bønn Puter

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Bønn Puter


Bønn puter er den perfekte element for å sende når uttrykke kjærlighet og oppmuntring. De bærer personlige meldinger, favoritt bønner eller spesielle fotografier. Disse små puter er egnet for mange anledninger, inkludert en dåp eller sykehusopphold. De er gode påminnelser for ditt barns natta bønner eller for å huske en soldat tjener utenlands. Custom bønne puter er lett og enkel å sende. Hver gang en mottaker bruker en, blir han minnet om din dyptfølt ønske.

Du trenger

vaskbart stoff

16-by-16-tommers polyesterfiber pute skjema

varmeaktivert jern-on lim

Jern

Bruksanvisning

Bestem bønn, skrift eller bilde bilde du vil bruke på puten foran. Ta bilder eller skrives bønn, skrift eller si til en fotobutikk og har det gjøre en kopi i en passende størrelse for 16-by-16-tommers pute toppen.

Legg stoffet på en ren og tørr overflate. Skjær to 17-by-17-tommers firkanter fra materialet. Dette gjør nok stoff for en 16-by-16-tommers pute form og en 1-tommers sømmonn. Bruk forskjellige stoffer for hver brikke hvis du vil at pute topp og bunn for å være annerledes.

Overfør din kopi til pute øverste stoff ved hjelp av overføringsmedium, etter produsentens pakken instruksjoner. Transfer medium er tilgjengelig på hobby og håndverk forsyningssentre.

Plasser de øvre og nedre pute tekstiler sammen, rett mot rett, matchende alle kanter. Pin tre av de fire sidene av puten.

Machine sy en tomme fra kanten rundt puten på de tre låste sider, endte sømmen 1 tomme kort av fjerde løsnet kanten for å tillate et sømmonn for fjerde, åpen pute kanten.

Snu puten høyre side ut. Fold kantene av den åpne side av puten ned mot innsiden av en tomme. Trykk rundt puten, flate sømmene med et strykejern innstilt på den aktuelle varmeinnstilling for den type pute stoff.

Iron en stripe av varme-aktivert, motiv limet langs hver av brettet-over toppen, innerkantene av unsewn side av puten, etter produsentens pakken instruksjoner. Disse strimler la puten åpnes og lukkes etter ønske, slik at fjernelse av polyesteren form for vasking.

Plasser polyester pute form i puten casing og trykk de selvklebende strimlene sammen for å lukke puten åpningen.

Hint

"Høyre side" er en sy begrep som refererer til den side av duken som vil vise, eller bli utsatt for, på den ferdige gjenstand.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-bonn-puter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Bønn Armbånd Hvordan lage Bønn Armbånd
  - 阅 0

  Bønn armbånd kommer i en rekke ulike stiler for å passe en rekke åndelig praksis. Noen ganger beslektet med en rosenkrans, er armbåndet også en måte å minne brukeren om allestedsnærværende Gud. En ideell feel-good DIY-prosjekt, kan armbånd gjøres på

 • Hvordan lage bønn sjal på "Spelemann på taket" Kostymer Hvordan lage bønn sjal på "Spelemann på taket" Kostymer
  - 阅 0

  Du kan få mange av kostyme stykker på "Spelemann på taket" fra en bruktbutikk. Tweed eller ull bukser, vester, jakker og selv caps i vanlig farger eller kjedelig ruter er lett tilgjengelig. Kjøp dem en størrelse for stor, og legge til noen slitt

 • Hvordan lage Bønn og lovsang Dance Antrekk Hvordan lage Bønn og lovsang Dance Antrekk
  - 阅 0

  Bønn seremonier, våkenetter og prosesjoner under religiøse begivenheter ofte innlemme lovsang og tilbedelse dans. Kostymer for disse liturgiske dans rutiner generelt inkluderer drapert silhuetter med søm detaljer. Designere som lager dans leotards ny

 • Hvordan lage Bone Søm Needles
  - 阅 0

  Bein nåler er laget av mennesker i tusenvis av år, ifølge Robin Dennell 1986 verk, "Nåler og Spear kastere." Disse typer av nåler og kroker var billig og kan lett bli arkivert i mange forskjellige størrelser og former som skal brukes til en rekk