Amopage

Hvordan lage Bokhvete mel

- Views 6
Advertisement

Bokhvete mel er en baking materiale som er mest brukt til å produsere bakervarer uten gluten. I nesten alle typer oppskrift, kan bokhvete mel erstatte vanlig mel, enten i pannekaker, muffins, kaker eller andre bakervarer. Bokhvete er også svært populært fordi det er billig og vokser godt i dårlig jord, noe som gjør det til et logisk valg for mange tredje verden og landsbyer. Bokhvete mel er ofte blandet med vanlig mel for å få fordelene av begge.

Du trenger

bokhvete

tørr lagring

elektrisk miller

Lagringsenhet

Box fan

Hvordan lage Bokhvete mel

Etter høsting bokhvete, holde plantene i et tørt lagringsområde der det er ingen fare for mugg eller fuktighet. Tørking kan sped opp med ovner i rommet, eller gjenstår naturlig. Den bokhvete må være helt tørket før andre skritt er tatt.

Når bokhvete er helt tørr, fjerne de ytre skallet av hver plante, forlater frukt bak. Frukten ser ut som en liten Beechnut og er lett å si bortsett fra resten av anlegget. En klassisk måte å høste er som med tradisjonell hvete, ved å slå husks mot innsiden av en tørr fat.

Winnow bokhvete som nødvendig. Dette er prosessen med å fjerne ugress og agner fra bokhvete frukt. Den enkleste måten er å sette opp en boks fan og hell bokhvete fra en beholder til en annen foran viften. Vinden vil blåse bort agnene, men bokhvete vil være for tung til å flytte, og vil gå fra en beholder til en annen.

Bruk en elektrisk miller å slipe bokhvete til mel. Hvis du ikke har en møller, kan du bruke to tunge steiner for å gjøre dette for hånd, men det er svært tidkrevende og kjedelig arbeid. En elektrisk miller gjør fresing bokhvete mel langt mer praktisk. Melet bør være lys brun, drysset med mørke flekker.

Bag bokhvete mel eller bruke det som du ser det for baking. Gjenta om nødvendig med tørr bokhvete å gjøre mer mel.

Hint

Bruk en elektrisk miller. Å gjøre dette for hånd kan bety 10-timers dager for å få nok for ett måltid.

Ikke bruk våt bokhvete. Dette anlegget må tørkes før de blir malt til et trygt og sunt mel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-bokhvete-mel/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Bokhvete Brød
  - 阅 0

  Ingenting lukter som hjemme mer enn et brød av nybakte bokhvete brød, og det smaker så godt som det lukter. Den bokhvete legger en herlig tekstur, og blandet med hele hvetemel og hvitt mel, gjør en lett og luftig brød med litt nøtteaktig smak med. Du

 • Hvordan lage brød mel Hvordan lage brød mel
  - 阅 2

  Velge korn som passer dine bake mål er like viktig som sliping prosessen selv. Maleprosessen er den samme for hvete bær, som produserer alle formål brød og bakverk mel, som det er for ris, belgfrukter og andre ikke-hvete korn. Slipe teknikker variere

 • Hvordan lage Sour melis Hvordan lage Sour melis
  - 阅 1

  En søt og frisk belegg for godteri, er sur melis ikke tilgjengelig for mange forbrukere. Med noen lett tilgjengelige ingredienser, kan du lage din egen for fôr drikke glass og topping for kaker og godteri. Denne oppskriften krever at pulverisert sitr