Amopage

Hvordan lage bobler ut av Valsede Fondant

- Views 0
Advertisement

Rullet fondant er i utgangspunktet en spiselig versjon av modelleire du pleide å bruke i kunst klasse. Du kan rulle ut fondant flat eller bruke den til å lage 3D-kake dekorasjoner, for eksempel ballonger. De ferdige ballonger kan være plass flat på toppen av en kake, men for å virkelig gjøre 3-D kvalitet åpenbar, stå dem oppreist på kaken, ved hjelp av ledninger som ligner ballong strenger. Dette fungerer godt med pakket fondant i et utvalg av farger, eller du kan lage din egen marshmallow fondant og farge det med konditorfarge gel.

Du trenger

Vegetabilsk olje

fondant roller

Tannpirker

tynn tråd

Bruksanvisning

Trekk av et stykke av den rullet fondant ising. Du trenger ikke å rulle fondant flat for å gjøre ballonger, men bare trekke en liten del av større ball eller blokk med fondant.

Rull fondant i håndflatene til en glatt ball form. Dypp fingrene i vegetabilsk olje hvis fondant føles tørr i hendene. Den vegetabilsk olje gjør også ballonger skinnende.

Hold den øverste halvdelen av ballen mellom to fingre med ikke-dominant hånd. Trekk nedre halvdel ned med fingrene på den annen hånd for å skape en liten avrundet konus for bunnsiden av ballongen.

Trekk av en annen liten del av fondant og rulle den ut flat med en fondant roller. Skjær den i en tynn stripe. Rull stripe rundt slutten av en tannpirker og klemme den ene enden lukket rundt slutten av tannpirker. Skyv rullet strimmel av slutten av tannpirker. Press den sentrert på bunnen av ballongen for å skape den lille klaff på den motsatte side av en ballong knute.

Klipp et stykke tynn tråd som floral ledning med en avbiter. Skyve en ende av ledningen inn i bunnen av ballongen, innføres gjennom den åpne ende av det opprullede fondant stykke. Skjær en ledning for hver ballong og gjenta denne prosessen. Lengden på ledningen er avhengig av hvor høyt du vil sette ballongene, men ikke gjør det for lang eller ledningen kunne bøye over med vekten av fondant.

Hint

Mengden av fondant som trengs avhenger av den ønskede størrelse for ballongene. Stripen for ballong knute må være å skalere med ballongen størrelse. Fondant ballonger er ikke praktisk for montering på ledninger hvis de er mer enn ca 1 1/2 til 2 inches lang fordi fondant er litt for tung. Du kan prøve en tyngre gauge, men tykkere ledningen er mer merkbar på kaken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-bobler-ut-av-valsede-fondant/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Zebra Cake Med Fondant Hvordan lage en Zebra Cake Med Fondant
  - 阅 0

  Dyreprint er i. Om du lage kaker for en levende, eller du bare ønsker å lage en one-of-a-kind kake for ditt barns fødselsdag, kan en sebra kake være et interessant valg. En av de enkleste måtene å gjøre en sebra kake er med fondant. Ved farging fonda

 • Hvordan lage en Pencil Ut av Fondant Hvordan lage en Pencil Ut av Fondant
  - 阅 0

  Fondant er ekspert kake dekoratør hemmelige våpen. Rullet fondant er en blanding av kremet glasur, gelatin og mat-grade glyserin, som vanligvis brukes til å forme kaker for spesielle anledninger, som bryllup eller konfirmasjonen kaker. Den doughy tek

 • Hvordan lage bobler Glow Hvordan lage bobler Glow
  - 阅 0

  Blåse bobler er en aktivitet som mange barn liker. En vri på denne klassiske aktiviteten er å lage bobler lyser i mørket. Glowing boble løsning er trygt så lenge du bruker ikke-giftige ingredienser. Det er også enkelt og billig å gjøre, og vil gi bar