Amopage

Hvordan lage bilder ut av Fabric

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage bilder ut av Fabric


Du kjenner sikkert om fliser mosaikk, men du kanskje ikke vet at du kan oppnå en lignende effekt med stoff. Unn din kjærlighet til fargerike stoff og dristige mønstre, mens du legger til ditt hjem innredning ved å opprette et stoff mosaikk bilde. Piece sammen stoff figurene på lerretet for å skape et bilde av noe ekte, for eksempel en soloppgang eller et stykke frukt, eller noe mer enn en tilfeldig ordning av tilfeldige former og farger.

Du trenger

Lerret

Hersker

Papir

Saks

Blyant

Craft kniv

Stoff

Skredder kritt

Nål

Tråd

Bruksanvisning

Mål høyden og bredden på lerretet. Klipp et stykke papir med samme dimensjoner. Legg papiret på arbeidsflaten orientert på samme måte som du vil lerretet orientert på veggen.

Tegn på bildet du ønsker å lage med stoff på papir. Enkle bilder sammensatt av figurer 1-tommers annet større arbeid beste. Kutt ut alle de forskjellige delene av bildet med en kniv.

Spore alle papir stykker på feil side av forskjellige typer stoff. For eksempel spore en sky bakgrunn på baksiden av en blå stykke stoff, gress på grønt stoff og solen på gult stoff. Kutt ut alle de forskjellige stoffstykkene.

Plasser ett stykke stoff på lerretet på en gang. Start med stykker som går langs kantene for å sikre at alle bitene passer sammen på lerretet riktig. Stitch brikkene på lerret med nål og tråd ved hjelp av en løpende sting - en enkel og tilbake sy en 1/4-tommers stinglengde - langs omkretsen av hver brikke. Du kan bruke en annen farge på tråden for hver brikke, slik at tråden er nesten usynlig, eller en enkelt farge på tråden for alle bitene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-bilder-ut-av-fabric/ "

相关文章!
 • Hvordan lage bilder Black & White med farger
  - 阅 0

  Fotografering er en hobby for mange mennesker, enten det er tilfeldig eller de håper å slå den inn i en karriere. Med bruk av det digitale kameraet, fotografer har nå muligheten til å enkelt forbedre og forandre bildene de tar. Beskjæring, legger glø

 • Hvordan lage hjemmelaget rom og Fabric Deodorizers
  - 阅 0

  Hvordan lage hjemmelaget rom og Fabric Deodorizers. Mens alle ønsker deres hjem, samt deres klær, å lukte så frisk som våren bris, uendelige former av rommet og stoff deodorizers på markedet er dyrt og full av kjemikalier. Heldigvis, lage din egen hj

 • Hvordan lage bilder med høy oppløsning Hvordan lage bilder med høy oppløsning
  - 阅 0

  Lage bilder med høy oppløsning er enkelt hvis du har de riktige verktøyene. Enten du bruker et digitalt kamera, skanner eller stykke programvare vil diktere hvor høy oppløsning kan være. Bruksanvisning 1 Se i bruksanvisningen til kameraet for å finne