Amopage

Hvordan lage Badminton polakker

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Badminton polakker


Reglene for badminton er enkle, og moroa kan deles av alle aldre og alle ferdighetsnivåer, selv de "idrettslig utfordret." De essensielle elementene er racketer, en kasteball, en netto og to stolper for å suspendere nettet. Hvis du er på et begrenset budsjett, er et nabolag garasjesalg et godt sted å finne badminton utstyr, og du kan lage stengene på egen hånd.

Du trenger

Tre

Målebånd

Bore

Maling

Linfrøolje

Klubbe eller hammer

Bruksanvisning

 • 1

Hvordan lage Badminton polakker


Hodet til en sagbruket eller hjemme forbedring butikken for å velge tre solide nok til å tåle vekten av mesh badminton net, som er 22 fot i diameter og 2 fot, 6 inches dyp.

2

Kjøp et stykke tre som er 5 fot, 6 inches lang, 4 inches bred og 2 inches dyp. Forskriften lengde badminton pol er 5 fot, en tomme. Dette vil etterlate 5 inches å avta ned til enden av stangen for å feste i bakken.

3

Skjær tre i to på langs, slik at du har to like store stolper som er 5 fot, 6 inches lang, 2 inches bred og en tomme dyp. Da taper endene til å gjøre en skarp stake. Sand dem ned for å gjøre innsatsen mykere og lettere å plassere i bakken. Pound innsatsen i bakken slik at 5 fot, forblir en tomme over bakken.

4

Drive en spiker inn i toppen av hver pol. Bor et hull 2 ​​fot, 6 inches fra toppen av hver pol. Knyt toppen av nettet til negler og sløyfe nederst på nettet gjennom hullene.

5

Smør polene med enten en linolje - en 50-50 blanding med tynner eller terpentin - eller en maling farge etter eget valg.

Hint

En lett aluminiumsstav er et annet alternativ. Igjen, sørg for nok av stangen er tilgjengelig for å gjøre det pinne fast i bakken. De fleste aluminiumsstenger er hule så tenke ut et lokk av noe slag for å dekke toppen av stangen og en måte å sikre nettet. Som der aluminium er hul og tynn, bør det være lett å hamre inn i bakken nok til å holde stangen stabil og støtter nettet.

Sjekk ut verksted salg, garasje salg, bakgårder av venner og familiemedlemmer eller et annet sted hvor de aktuelle størrelses lengder av tre eller aluminium kan være tilgjengelig for gratis eller til en minimal kostnad, og deretter klippe dem ned til størrelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-badminton-polakker/ "

相关文章!
 • Hvordan lage klessnor polakker Hvordan lage klessnor polakker
  - 阅 0

  Bygg en klessnor og spare penger henge klærne til tørk. Installer kraftige staver og din linje vil aldri sag. Det er mange måter å installere en klessnor - i denne prosessen kan man installere klessnor staver med fem grunnleggende trinn. Du trenger 3

 • Hvordan lage teater polakker og Ropes Hvordan lage teater polakker og Ropes
  - 阅 0

  Crowd kontroll tau er ofte sett på kino. Disse midlertidige pole og tau barrierer bidra til å styre strømmen av trafikk eller fraråde inngang til off-limits områder. Det finnes en rekke måter å skape en stang og tau barriere. En av de enkleste er å b

 • Hvordan lage Volleyball polakker med dekk Hvordan lage Volleyball polakker med dekk
  - 阅 0

  Volleyball er en flott aktivitet for å holde seg i form, og masse moro også. Det kan være spesielt underholdende å spille på en strand hvor du er sikker på å ha mange frivillige aktører, men får nettet til å holde seg i sanden er vanskelig. Bygg diss