Amopage

Hvordan lage Air Herde Paper Clay

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Air Herde Paper Clay


Opprette leire prosjekter kan være svært kostbart. Ikke bare har du å kjøpe leire, må du kjøpe spesielle verktøy, for eksempel en ovn til å tørke og herde din brikke, for å fullføre et prosjekt. Hvis du liker å jobbe med leire, men synes det er for dyrt, eller hvis du er på utkikk etter en ny leire medium, prøv papir leire. Du kan lage papir leire i komforten av ditt eget hjem med elementer som du mest sannsynlig allerede har på hånden. Paper leire er også et flott håndverk medium for barn.

Du trenger

bygging papir

4 1/2 kopper vann

Blender

stor bolle

1/2 kopp hvetemel

Skje

Bruksanvisning

Riv konstruksjonen papir i 1-tommers firkanter (Bruk dette som en guideline.You trenger ikke å være nøyaktig). Bruk bare én farge om gangen for å holde leiren ser det best.

Tilsett 4 kopper vann og 2 kopper revet bygging papir direkte inn i blender. Blend til en masse former. Hvis du ikke har en blender, kan du blande vann og papir med en skje i en stor bolle. Det vil ta lengre tid å blande for hånd enn med en mikser.

Sett massen i din bolle og tilsett 1/2 kopp mel og 1/2 kopp vann.

Bland ingrediensene godt med en skje. Når papiret leire er rett konsistens vil det se ut deigen og vil være klar til bruk.

Hint

Det tar 24 til 48 timer for papir leire for å lufttørke.

Hvis du ikke finner bygging papir, vil alle typer papir (inkludert toalettpapir) gjør. Det kan imidlertid hende du trenger mindre eller mer vann, avhengig av hvilken type papir. Tilsett vann sakte når du bruker forskjellige typer papir.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-air-herde-paper-clay/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Air Herde Clay for Kids Hvordan lage Air Herde Clay for Kids
  - 阅 0

  Det er ikke nødvendig å kjøpe leire eller modellerleire for barna å leke med. Du kan lage din egen air-herdende leire ut av vanlige husholdningsartikler. Denne hjemmelagde, barnevennlige leire er ikke giftig og lett å jobbe med. Oppskriften er enkel

 • Hvordan lage en konstruksjon papir Tyrkia for småbarn
  - 阅 10

  Hvordan lage en konstruksjon papir Tyrkia for småbarn. Denne konstruksjonen papir kalkun er en perfekt håndverk prosjekt for deg å gjøre med din pjokk på Thanksgiving tid. Med bare noen grunnleggende håndverket forsyninger og noen få skritt, kan du h

 • Hvordan lage Carne con papas Hvordan lage Carne con papas
  - 阅 0

  Hvordan lage carne con papas, også kalt spansk kjøtt og potet lapskaus; få eksperttips om å lage tradisjonell cubansk mat i denne gratis matlaging video-serien. oppsummering Series Cubansk mat tilbyr en unik kombinasjon av spansk, afrikansk og øya ma