Amopage

Hvordan lage 50th bryllupsdagen invitasjoner

- Views 5
Advertisement

Hvordan lage 50th bryllupsdagen invitasjoner


En 50-års bryllupsdag er en prestasjon hele familien ønsker å feire. Et eksempel på engasjement, lojalitet og kjærlighet, er en gylden jubileum en spesiell hendelse som bare skjer en gang i livet. Hvis du planlegger en fest for å feire denne begivenheten, vet du invitasjonene er avgjørende. Ved hjelp av din egen kreativitet og kjærlighet for det lykkelige paret, kan du gjøre bryllupsdagen invitasjoner fra din hjemme-PC.

Du trenger

Nåværende bilde av paret

Bilder av paret fra deres bryllup

Blanke kort på god kvalitet papir

Gjesteliste

Skriver med en skanner

Publiseringsprogrammer

Hvordan lage 50th bryllupsdagen invitasjoner

Bestem stilen av partiet. Hvis du har en klassisk "gyldne" bryllupsdag parti, vil kortet være tradisjonelle. Hvis du har en mer uformell feiring, kanskje en stor familie grill, kan invitasjonen være mer morsomt og kreativt.

Samle festen informasjon. Finn ut hvor og når arrangementet skal være, og andre parter informasjon du trenger for å passere på. Hvis partiet er en overraskelse, inkludere denne informasjonen slik at gjestene ikke vil la hemmeligheten slip.

Skann noen favorittbilder. Perfekt for de mindre tradisjonelle invitasjon, ta et bilde av brudeparet da og nå. Bruk den på forsiden av invitasjonen. For en mer tradisjonell invitasjon, bruker bare den originale bryllup bilde på innsiden av kortet og holde forsiden av kortet klart for en fancy font og kanskje et dikt eller et stykke betydelig kunstverk.

Bruk en mal som passer til kortstørrelsen du bruker. De fleste desktop publishing programvare har et sted hvor du kan tilpasse størrelsen på papiret, eller du kan være i stand til å laste ned en mal som passer din kartong.

Plasser bilder og tekst. For kort foran kan det være lurt å plassere et bilde av brudeparet, et dikt eller kunstverk med teksten "Du er invitert," eller "50th bryllupsdagen." For en mer moderne kortet kan du gjøre en delt skjerm med to bilder på kortet foran.

Skriv inn teksten på innsiden av kortet med alle partiet detaljene. Bruk et script-type font som er lett lesbar for gjester i alle aldre for en tradisjonell stil kort. Bruk en tydeligere skrift for en mer moderne invitasjon.

Skriv ut kortene dine fra din hjemme-PC, eller ta dine digitale filer til et trykkeri. Bruk høy-kvalitetsinnstillinger på skriveren for å sikre skarpe, klare grafikk og tekst.

Hint

Bruk en online invitasjon system som evite.com å lage gratis invitasjoner til å sende til cyber-vennlig venner. De har forskjellige temaer, inkludert bryllupsdag temaer.

Siden gull er riktig farge og gave til 50-årsdagen, kan det være lurt å få gull konvolutter eller bruke en gullpenn til å adressere konvolutter.

Ha all informasjonen korrekt og gi en RSVP frist for å gjøre festen til en suksess. Korrekturlese for stave- og grammatikkfeil før utskrift.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-50th-bryllupsdagen-invitasjoner/ "

相关文章!
 • Hvordan lage 50th bryllupsdagen videoer
  - 阅 0

  En veldig spesiell måte å feire 50 års ekteskap er å lage en jubileumsmynt video. Enten du oppretter det selv eller for dine foreldre eller venner, er dette en gave full av år med minner og gode tider. Det finnes utallige måter å lage en video; du ka

 • Hvordan Word en 50th bryllupsdagen invitasjon Hvordan Word en 50th bryllupsdagen invitasjon
  - 阅 0

  Ved utformingen av invitasjoner til en 50-års bryllupsdag, er det viktig å vurdere stemningen du ønsker å opprette for hendelsen. Hvis du planlegger en formell feiring eller en fornyelse av løfter, er et mer tradisjonelt skriftlig invitasjon hensikts

 • Eksempler på 50th bryllupsdagen Invitasjoner til fest Eksempler på 50th bryllupsdagen Invitasjoner til fest
  - 阅 0

  Hvis du har blitt plassert ansvaret for å organisere en 50th bryllupsdagen for en spesiell par i livet ditt, vil du ønsker å sende ut invitasjoner som vil gi gjestene en nøyaktig inntrykk av hvordan hyggelig og minneverdig feiring vil bli. Ser vi på