Amopage

Hvordan lage 21-årsdag Bånd

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage 21-årsdag Bånd


En 21-årsdag er tradisjonelt en milepæl anledning. Det bringer med seg muligheten til å kjøpe og drikke alkohol. Den 21-årsdag er vanligvis preget av en kveld ute med venner (og noen ganger fremmede) kjøpe drinker for bursdagsbarnet. Hjelpe en venn feire begivenheten med en festlig satin sash som annonserer anledningen. På slutten av kvelden, kan hun spare rammen som et minne. Det kan være den eneste måten hun kan huske kvelden.

Du trenger

Satin, 36 inches lenge etter 6 inches bred

Bånd, 72 inches lange og 1/2 tomme bred

Dobbeltsidig stoff bånd

Iron-on bokstaver

Sikkerhetsnål

Bruksanvisning

Lå sateng på et flatt underlag. Brett i henhold til 1/2 tomme av stoffet langs hver side og festes med dobbeltsidig tape stoff for å lage en søm. Dette vil hindre at satin rakner langs kantene.

Fest trim bånd langs hver side av rammen satin med dobbeltsidig tape stoff. Båndet skal trimme hele lengden av sateng. Velg en morsom, kontrastbånd for dette. Fuchsia sateng med sebra-print trim er en slående kombinasjon.

Brett satin i to på langs med den blanke siden vendt ut.

Jern bokstaver på vindusrammen i henhold til pakken. Du kan sette bursdag jente navn eller en smart setning, for eksempel "Endelig 21", "21 Birthday Girl" eller "Kjøp meg en drink."

Føre endene av hovedrammen ved folding under 1/2 til 1 tomme av sateng og feste det med mer dobbeltsidig tape stoff.

Plasser rammen over bursdagen jentas skulder og pakk den andre halvparten over ryggen. Ordene skal vende fronten. Feste de to ender med en sikkerhetsnål for å passe til hoften.

Hint

Lå jern-on bokstaver ut på rammen for å sjekke avstand før du begynner å stryke.

Du kan velge å sette ord på forsiden og baksiden av rammen.

Legg til flere embellishments for moro skyld. Fest perler, stillbilder eller plast shot glass til rammen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-21-arsdag-band/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en pressepakke: Band Management Tips Hvordan lage en pressepakke: Band Management Tips
  - 阅 0

  Lær å lage en pressepakke for rockeband, pop gruppe, eller jazz trio i disse gratis bandet administrasjon og markedsføring av videoer med musikk forretningstips. oppsummering Series Å være i et band kan være en av de mest givende opplevelser for live

 • Hvordan lage papir og bånd Curls
  - 阅 0

  Det er så mange bruksområder for papir og bånd krøller. Du kan legge krøller til gaver, eller bruke dem som fyllstoff for Gavekurver og gaveposer. Men ulike prosjekter krever forskjellige typer krøller. Noen prosjekter må løse krøller, mens andre kal

 • Hvordan lage et Rubber Band helikopter Hvordan lage et Rubber Band helikopter
  - 阅 0

  Denne interessante leketøy kan være konstruert av allment tilgjengelige husholdning materialer, eller med elementer som kan fås på de fleste håndverket eller hobby forsyne butikkene. Med oppsyn av voksne, kan strikken helikopteret settes sammen av ba