Amopage

Hvordan lære Texas History til små barn

- Views 1
Advertisement

Hvordan lære Texas History til små barn


Den store delstaten Texas er den største i fastlands-USA og har en rik historie som er av stor interesse for barn i alle aldre, selv de som ikke bor der. Du kan gjøre læring om Texas historie moro ved hjelp av sammenligning aktiviteter og innføre unike trekk om tilstanden.

Du trenger

Kart over Texas

Kloden

Texas flagg, eller et bilde av

USA flagg, eller et bilde av

Klump av bomull eller bomull

Bilde av lange horn storfe og / eller cowboy

Bilde av oljeriggen

Bruksanvisning

Begynn med kart over Texas og kloden. Vis dem kart over Texas og fortelle dem at Texas er en stor plass. Understreke det er den nest største stat i Amerika. Spør dem hvor store de mener Texas er. Deretter bruker du verden for å vise hvor Texas er, og sammenligne den med resten av verden. Be dem om å finne andre stater og land som er større og mindre enn Texas. Denne fasen vil lære barna at Texas er ikke bare en stor stat, og vil demonstrere det er enda større enn mange land.

Forklar for elevene at folk har bodd i Texas i svært lang tid. Understrek at indianere bodde der først og deretter, folk igjen land som Spania og England for å komme og bo i Texas. Spør barna hva Texas har som kan inspirere folk til å bli fastboende. Ikke bekymre deg om å få den "riktige" svar fra barna dine, bare oppmuntre dem til å vurdere alle aspekter om Texas som kan ha vært attraktiv for bosettere.

Sammenlign USAs flagg med flagget til Texas. Spør dem hvorfor USA flagget har så mange stjerner og hva stjernene mener. Noen barn kan være klar over at stjernene er en referanse til de 50 landene. Deretter spør dem hvorfor Texas flagget har én stjerne. Forklar dem at Texas var en selvstendig republikk før den ble med i USA. Amerikanske nybyggere bodde der når det var en del av Mexico, men da de bestemte seg for å bli en del av USA. Spør barna hva andre grunnen Texans kan ha hatt for å ville være en del av USA, i stedet for sitt eget selvstendig land.

Pass klump av bomull rundt og spør barna hva de tror det er. Forklar dem at det er brukt til å lage tøy, som klærne de har på deg. Forklar barna at Texas vokste mye av bomull og folk fra hele verden kjøpte den fordi de kunne lage klær fra den. Dette gjorde Texas veldig rik.

Vis bildet av lange horn storfe eller en cowboy å illustrere neste kapittel av Texas historie. Forklar at folk over hele USA ønsket å spise biff, men kyr ble bare funnet i de sørlige stater som Texas. Cowboys pleide å ha til å "drive" kyr opp til storfe byer i stater som Kansas, riding sammen med dem med hester i flere uker av gangen. Peke ut de ulike delene av en cowboy antrekk, inkludert bredbremmet hatt, sporene og pistolen. Spør barna hva de kan ha vært for.

Vis bildet av jernbanen toget for å forklare hvordan jernbanen til slutt kom til Texas. Drøft hvordan dette eliminert behovet for cowboy. Spør barna hva forskjellen de tror en jernbane kan ha gjort til byene i Texas, gitt mange var tilgjengelig, bare på hesteryggen.

Vise oljerigg bildet, og forklare hvordan oppdagelsen av olje styrket Texas økonomien. Snakk med barna om hvordan olje blir dannet i bakken i løpet av millioner av år. Be dem om å identifisere felles bruk av olje. Selv på en tidlig alder, de fleste barna gjør tilkoblingen mellom olje, bensin og biler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laere-texas-history-til-sma-barn/ "

相关文章!
 • Hvordan lære et fremmedspråk til små barn Hvordan lære et fremmedspråk til små barn
  - 阅 0

  Eksperter er nå begynt å forstå verdien av fremmedspråk for små barn. Utover de åpenbare fordelene med kommunikasjon og globalt perspektiv, har studier indikerte at tospråklige barn scorer bedre på standardiserte tester, og er bedre problemløsere enn

 • Hvordan Forklar skilsmisse til små barn Hvordan Forklar skilsmisse til små barn
  - 阅 0

  Finne en måte å fortelle barna at strukturen av deres familie er i ferd med å endre er aldri lett. Lær hvordan du kan forklare skilsmisse til små barn. Hvordan Forklar skilsmisse til små barn 1 Foreldre bør være ærlig med barna om tilstanden deres ek

 • Hvordan kan en lærer undervise Phonics til små barn? Hvordan kan en lærer undervise Phonics til små barn?
  - 阅 0

  En lærer kan undervise phonics til små barn ved å dekke en til to bokstaver per uke, innføre bokstavene i tilfeldig rekkefølge og dekker den korte vokallyder før den lange vokallyder. Lær phonics til små barn, knytte bokstavene til lyder, med informa