Amopage

Hvordan lære førskole Deres adresse og telefonnummer

- Views 0
Advertisement

Hvordan lære førskole Deres adresse og telefonnummer


Memorere adresser og telefonnumre kommer lett til de fleste voksne - men til en preschooler, kan informasjonen virke som tilfeldige tall og bokstaver. Førskolebarn trenger å vite deres adresse og telefonnummer for sin egen sikkerhet. Gi dem praksis via spill for å hjelpe preschoolers lære deres adresse og telefonnummer.

Opprett en Visual

Gi bilder og andre visuelle påminnelser for å hjelpe preschoolers huske deres adresse og telefonnummer. For adressen, gi dem et magasin bilde av et hus eller et stykke papir formet som et hus som de kan kutte ut. Skriv husnummer og gatenavn på hver papir kuttet ut. Eller, spør hver av foreldrene til å sende et bilde av husnummeret og gateskilt. Lim bildene til en papirstrimmel. Lag en mobiltelefon cutout å øve telefonnumre. Skriv ut telefonnummeret du vil at barnet skal huske på skjermen på telefonen. Inkluder talltastene på telefonene slik at barna kan øve ringe numrene.

Skriv Hjem

Gi eldre førskolebarn får en sjanse til å praktisere sin adresse. Samle gamle konvolutter, eller skrive ut en konvolutt mal på vanlig papir. Skriv inn adressen til hvert barn på et stykke papir som barnet kan bruke som referanse. De preschoolers kan skrive adressene på konvoluttene. For yngre førskolebarn, lage stiplede linjer på konvolutten for preschooler å legge sine markører på når du skriver inn adressen. For å skrive inn adressen, har dem spore i løpet av de stiplede linjene. For å gjøre en gjenbrukbar versjon, laminat konvolutten slik at barna kan bruke tørr-slette markører. Hvis du bruker ekte konvolutter, la barna tegne bilder som de kan sette inn i konvoluttene å sende hjem.

praksis Calling

Samle gamle telefoner som du kan bruke til å øve, hvis du har gamle telefoner tilgjengelig. Gi hvert barn en kopi av hans telefonnummer. Be barna å presse de tilsvarende knappene for å "ringe" nummeret. La dem si tallene Aloud mens de presser på knappene. Barna kan da ha make-tro samtaler på telefonene.

Syng om det

Spør hvilken som helst preschooler hvis hun vet ordene til hennes favoritt sang, og hun vil nok si, ja. I stedet for å spørre preschoolers å huske deres adresse og telefonnummer, slår disse inn i en sang eller et rim. Du kan bruke en hvilken som helst melodi til praksis. Et annet alternativ er å gjøre opp en rim. For eksempel å huske gatenummer, kan du si, "Ved døren er 104." For gatenavnet, kan du si: "Jeg er veldig fint, jeg bor på en gate som heter Pine."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laere-forskole-deres-adresse-og-telefonnummer/ "

相关文章!
 • Hvordan finne en person ved adresse og telefonnummer
  - 阅 0

  Selskaper som Intelius har gjort det enkelt å identifisere og lokalisere enkeltpersoner. Finne en person med adresse og telefonnummer er en enkel oppgave hvis personen har publisert informasjon. Folk kan velge å få sin informasjon fjernet fra offentl

 • Hvordan kan jeg legge min adresse og telefonnummer på slutten av e-post? Hvordan kan jeg legge min adresse og telefonnummer på slutten av e-post?
  - 阅 0

  Hvis du er ute etter en måte å markedsføre deg selv via e-post eller gjøre din e-post ser mer profesjonell, kan du legge til en signatur i meldingene dine. Legge til en signatur i utgående e-postmeldinger er en av de mange oversett funksjonene som fø

 • Hvordan finne adresser og telefonnummer som er ute av staten Hvordan finne adresser og telefonnummer som er ute av staten
  - 阅 0

  Før fremveksten av World Wide Web, hvis du ønsket å slå opp adressen og telefonnummeret til en bedrift, måtte du bestille en telefonboken etter byen hvor virksomheten ble plassert og deretter vente på det som skal leveres. Dette var en langsom og kos