Amopage

Hvordan lære engelsk: Tips og triks

- Views 0
Advertisement

Hvordan lære engelsk: Tips og triks


Med mer enn 380 millioner morsmål, engelsk er en av de mest brukte språk i verden. Engelsk snakkes over hele USA, Storbritannia, Australia og deler av Canada. Enten du ønsker å lære engelsk for å reise eller bare for din egen personlige forbedring, tips og triks vil gi deg en rekke måter å studere og mestre det engelske språket.

Bruksanvisning

 • 1

Engelsk grammatikk leksjoner daglig. Enten du er registrert i en klasse eller lærer engelsk på egen hånd, sette av tid hver dag til å studere. Gjennom viktige grammatiske mønstre, populære ord og ofte brukte uttrykk. Gjennomgang ofte vil lette vanskelighetene med å memorere store mengder ord.

2

Praksis snakker daglig. Du kan velge å praktisere engelsk med dine venner eller klassekamerater, men også dra nytte av engelsktalende mennesker du møter hver dag. Selv om du ikke forstår alt som den andre personen sier, prøv å konsentrere seg og dechiffrere en generell ide om hva de kommuniserer til deg. Snakker med en annen person tvinger deg til å ikke bare lytte nøye, men å formulere et svar umiddelbart.

3

Se på engelske filmer å forbedre dine lytteferdigheter. Movie dialog tendens til å bli snakket fort, mye som dag-til-dag tale. Mens praktisere snakker med klasse partnere og andre studenter er gunstig for utvikling av setningsstruktur, se filmer tvinger deg til å lytte oppmerksomt og utfordre deg selv hele tiden.

4

Spill engelsktalende spill med klassekamerater eller på egen hånd. Velg en rekke spill som utfordrer deg til å tenke raskt og huske ordforråd og grammatiske mønstre du har studert. Enten du velger å spille et rollespill, ordspill eller puslespill, husk å snakke og lytte så mye som mulig for å få mest mulig ut av aktiviteten.

5

Lytt til engelsk musikk. Musikk gjør læring gøy. Noen ganger selv de mest vanskelige ord er lett å huske når de er satt til en fengende melodi. Velg noe musikk du liker som inneholder engelske tekster og lytte til det ofte. Lytte til engelsk musikk vil omgi deg med populær ordforråd og forbedre dine lytte og uttale ferdigheter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laere-engelsk-tips-og-triks/ "

相关文章!
 • Ulike Mat Tips og triks Ulike Mat Tips og triks
  - 阅 0

  Så lenge du har et par viktige mat tips og triks på din side, har du alt du trenger for å være forberedt for nesten enhver anledning. Lær om et bredt utvalg av mat tips og triks med hjelp fra en sertifisert raw food kokk og detox spesialist i denne g

 • Final Cut Pro Tips og triks Final Cut Pro Tips og triks
  - 阅 0

  Final Cut Pro er en kraftig digital videoredigeringsprogram som brukes av både amatører og profesjonelle filmskapere. Få Final Cut Pro tips og triks med hjelp fra en erfaren redaktør i denne gratis video-serien. Oppføring 1-16 av 16 videoer Hvordan l

 • Hvordan å fly en Powered Paraglider Trike Hvordan å fly en Powered Paraglider Trike
  - 阅 0

  Bare veldig modig har guts til å kaste seg utfor et stup med bare et tynt lag av materiale og glassfiber for å holde dem opp. Få tips om hvordan å fly en strømforsynt paraglider trike i denne gratis videoklipp serien på fly. oppsummering Series Dreve