Amopage

Hvordan lære Cursive Writing

- Views 0
Advertisement

Vi tar ofte ting vi har lært mens unge for gitt. Lesing og skriving er to ting som alle av oss gjør på en daglig basis. Når du har gjort noe for en svært lang tid uten å måtte tenke på det, undervisning en nybegynner hvordan du utfører denne funksjonen kan være litt utfordrende. Skriving i kursiv er noe som de fleste av oss har lært mange, mange år siden. Viser et lite barn eller en voksen hvordan du gjør dette kan være frustrerende for studenten hvis de ikke blir undervist steg-for-trinn. Her er hvordan å lære kursiv skrift.

Bruksanvisning

Begynn med å kjøpe eller utskrift "tre-lined" papir med eksempler på kursiv skrift. Disse er enkle å finne på noe skolemateriell butikken. Det er også en utmerket nettside som du kan bruke til å skrive ut mange sider og arbeidsbøker for elevene (se Ressurser nedenfor).

Lær bokstavene som er like i print og kursiv før du går videre til de som er annerledes. "A" og "C" er to bokstaver praktisk talt identiske i både trykte og kursiv. Demonstrere små forskjeller i disse brevene før du går videre til de som er helt annerledes, for eksempel små bokstaver "R" eller store bokstaver "G."

Bruk tre-lined papir for å demonstrere når bokstavene skal begynne og slutte. For eksempel når du skriver en lavere case "n," brevet skal begynne på bunnlinjen og "hale" av brevet skulle ende før den midterste linjen. Mange lærere bruker prikker som en måte å lære kursiv skrift. På denne måten kan elevene bare koble disse prikkene som en måte å lære bokstavene. Du kan faktisk finne at noen av de tre-line papir du har kjøpt eller skrives ut har de eksakte punkter.

Understrek for elevene at penn eller blyant aldri skal løftes fra papiret inntil ordet er fullført. Dette er trolig det vanskeligste for en person å lære å skrive i kursiv for første gang. Noen lærere vil bruke populære bokstavkombinasjoner for å demonstrere dette, for eksempel "br," "ng" og "qu." Du kan også bruke mindre ord, for eksempel "til", "ma" og "pa" som eksempler.

Minn studenten (e) at det er noen bokstaver som ikke kobles til resten av ordet. Capital "T" er et eksempel på dette. Du vil ønske å informere studenter av dette faktum før du går videre til hele ord, da dette kan forvirre dem når de forsøker å skrive en setning eller et avsnitt i kursiv.

Har den personen du underviser skrive hans eller hennes navn i kursiv gjentatte ganger som praksis. Våre signaturer er det ting vi vil skrive i kursiv mest i hele vår levetid. Det er viktig at vi vet hvordan du gjør det riktig. Dette er også en fin måte å ha elevene lære ulike bokstavkombinasjoner, spesielt hvis personen har et spesielt langt navn.

Hint

Vær tålmodig med studenten. Undervisning noen til å gjøre noe som du har gjort i flere tiår kan føre en person til utilsiktet rush gjennom en leksjon eller selv være nedlatende. Grunnen til dette skjer er fordi oppgaven er naturligvis veldig "lett" for oss. Prøv å huske at det var en tid da du ikke vet hvordan du skal skrive i kursiv. En lærer eller forelder tok seg tid til å lære deg. Du må være på samme måte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laere-cursive-writing/ "

相关文章!
 • Hvordan lære Grant Writing for Free Hvordan lære Grant Writing for Free
  - 阅 2

  Lære å skrive tilskudd er enkelt og gratis via nettet og bibliotekressurser. Du kan få mer gratis trening ved frivillig å bistå skoler, ideelle organisasjoner og bedrifter med sine søknader. Dette gir deg også legitimasjon som du kan bruke til å utvi

 • Hvordan lære Narrative Writing til sjetteklassinger Hvordan lære Narrative Writing til sjetteklassinger
  - 阅 0

  Sjette-klassinger trenger å lære om narrativ skriving, slik at de kan skrive personlige eller fiktive historier som inkluderer karakterer, en innstilling og et strukturert plott linje. Som lærer, forelder eller lærer, strever for å hjelpe elevene lær

 • Hvordan Lær kinesisk Writing Hvordan Lær kinesisk Writing
  - 阅 0

  Kinesiske tegn, eller Hanzi, er pictoral representasjoner av ord. Hver karakter representerer både en lyd og en mening. Å kunne lese moderne kinesiske tekster, må du være i stand til å gjenkjenne mellom fire og fem tusen tegn. Dette vil gi deg et god