Amopage

Hvordan lære Character Design

- Views 0
Advertisement

Hvordan lære Character Design


Character design innebærer den foreløpige skissering og gjengivelse av fysiske egenskaper samt uttrykk og positurer for bruk i kunst og media. Hvis du lærer karakter design for et bestemt prosjekt eller for å utvide din portefølje, er det mange ressurser for å lære det grunnleggende og teknikker som er nødvendige for å lage dine egne figurer. Læring figurdesign er spesielt viktig hvis du søker en jobb i illustrasjon, animasjon, web design eller kunst; den opplæringen du får vil bedre forberede deg for de utfordringene som kan oppstå i løpet av konkrete prosjekter.

Bruksanvisning

Øv tegning anatomi og den menneskelige figuren. Tegning riktige proporsjoner for både menn og kvinner tar mye tid og praksis, men er en viktig del av læringsprosessen. Plasseringen av muskel tone og beinstruktur i en tegning kan gjøre eller ødelegge design og føre til at design for å være "off". Studerer figur og anatomi grundig vil gi deg grunnlaget for riktig karakterutvikling. Skissere fra en levende modell er den beste måten å lære alle aspekter av det effektivt. Finn ut om kunstskoler i ditt område tilbyr åpne studio sessions. I så fall vil du være i stand til å betale med klassen og øve loddtrekning av gester og en rekke modeller med ulike kroppstyper. Hvis du tar en klasse er ikke et alternativ for deg, Figur Tegninger (se referanser) inneholder et bredt utvalg av ebøker som du kan studere og lære av, og en tur til din lokale bokhandel vil garner du et godt utvalg av bøker om dette emnet.

Ta signalet fra mestere. Finn ut tegnet designere av programmer eller filmer som opphisse deg, og lage en liste over navnene deres. Studere deres arbeid intensivt og prøve å gjenskape et tegn på papir for praksis. Deretter prøver å skape en karakter som sømløst ville passe inn i karakterene for en film. Gjør dette i flere forskjellige filmer; starte med en enkel tegneserie og deretter jobbe deg til avanserte filmer, som Avatar. Dette er en utmerket måte å trene teknikk og bygge din portefølje, og det vil bidra til å effektivisere din unike stil.

Registrer deg for en online art samfunnet (se Ressurser); det er nok av tutorials, og du kan laste opp dine design og få tilbakemeldinger fra andre kunstnere i samfunnet.

Vurdere å ta kurs på nettet eller på et lokalt college. The University of New South Wales (se Ressurser) gir en online karakter design klasse. Du kan også lære fra noen av de mestere av illustrasjon, for eksempel Mort Drucker eller Stephen Silver (se Ressurser). Hvis du ønsker å gå videre og lære 3D karakter design, Photoshop og Maya er to programmer som primært brukes i industrien, så det kan være lurt å finne ut om grafisk design programmer som inkluderer disse programmene i læreplanen.

Hint

Vet at konstruktiv kritikk er nettopp det, uansett om det kommer fra en professor, en medstudent eller en kamerat artist online; prøv å ikke ta det personlig. Å være ærlig med deg selv om en feil eller feil bør bare få deg til å øve mer og perfeksjonere det til neste gang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laere-character-design/ "

相关文章!
 • Hvordan Tegn en Character Model Sheet Hvordan Tegn en Character Model Sheet
  - 阅 0

  Hvordan Tegn en Character Model bladet. Konsistens er nøkkelen når målet ditt er å ha gjenkjennelige tegn på en pågående arbeid. Jo mer du tegner, jo mer raffinert teknikken blir, og jo mer definert stil vil bli - men ikke nødvendigvis konsekvent. La

 • Hvordan lære Tekstil Design Hvordan lære Tekstil Design
  - 阅 1

  De med en forkjærlighet for tekstiler og en teft for design kan vurdere å innen tekstil design som en karriere. Tekstil design er et spesialisert felt av kunst og mote design som omhandler etablering av mønstre og utskrifter som brukes i mote, interi

 • Hvordan lære Fashion Design
  - 阅 0

  Fashion design er en utfordrende, kreativt og spennende karrieremulighet. Det er flere veier til læring fashion design, og designere kan være selvlært eller faglig opplæring. Mange motedesignere starter designskole med en sterk interesse i mote og en