Amopage

Hvordan lære barna å hekle

- Views 15
Advertisement

Hvordan lære barna å hekle


At gutten min titte over skulderen din hver gang du bryte ut en heklenål kan bli med deg i laging etter noen leksjoner i det grunnleggende. Med bare litt tålmodighet, kan du være en å bidra til å gi din ung student de ferdigheter og et kreativt utløp. Du trenger ikke mye for å komme i gang, og du kan begynne å lære barna hekleferdigheter så snart de har lært å gripe en blyant.

Rekvisita du trenger

 • Størrelse H eller I heklenål

  Kamgarn-vekt akryl garn i en lys eller spraglete farge

  Saks

  Tips:

  En størrelse H eller I heklenål går bra med kamgarn vekt garn, men det er også en fin størrelse for læring fordi den er lik på størrelse med en blyant.

  Kamgarn-vekt garn er ikke store ennå ikke tynn. Akryl er den minst kostbare. En lys farge garn vil hjelpe barna se stingene mer tydelig.

  Når du velger saks, finne et par som er skarp nok til å kutte garnet, men sikker nok for barna å bruke.

Starter

Det flotte med hekle er at så snart du lærer det grunnleggende, kan du hekle bare om noen sting. Først vise barna hvordan man holder heklenålen. En av de beste metodene for dette er å starte med blyant hold. Det er den ene ungene er trolig den mest komfortabel med, fordi de er ofte holde en blyant på skolen. Et annet alternativ er kniven grep, der studentene holde kroken som om de holder en middag kniv.

Når undervisningen noen en ny ferdighet - enten en gutt eller en voksen - det er en god idé å starte i midten. Hekle en stiftelse kjede for din lille crocheter, og deretter hekle noen rader med fastmaske i den. (Du kan se [hvordan du gjør enkle hekle masker her] (http://www.ehow.com/how_2112363_do-single-crochet-stitches.html) Hvis du trenger et visuelt hjelpemiddel for barn.) La barna å hekle inn i masker du allerede heklet, bruke dem som grunnlag rad for undervisning fastmaske. Barna vil føle at de ser fremgang mye raskere, og de vil få den tilliten de trenger. (Du kan vise dem hvordan å feste garnet til kroken og grunnlaget kjeden senere, når de føler seg mer komfortabel.)

Som barn blir komfortabel med fastmaske og grunnlaget kjeden, vise dem andre masker, som kjedemaske, stav og diskant hekle. Forklar hvordan de er like og forskjellige fra fastmaske.

Begynn barna av ved å lære dem gode vaner helt fra starten. For eksempel, vise dem hvordan man holder garnet pakket rundt fingrene for å få en jevn spenning som de hekle. Gode ​​vaner vil gagne dem som de rykke inn mer vanskelige prosjekter.

flere tips

La barna inn på den kreative prosessen. Ting som å velge et garn farge, velge antall masker til kjeden, og selv velge fargen på kroken vil hjelpe barna føler at de gjør viktige kreative beslutninger.

Barn dra nytte av mange forskjellige typer bilder, så gi dem så mange du kan. Hvis vise dem sømmen ikke synes å være å hjelpe, vise dem bilder og videoer i stedet. Plasser hendene over barnets hender og veilede henne gjennom den viktige wrap og trekk på kroken.

Ta hyppige pauser hvis barna blir frustrerte.

Den viktigste delen om å lære barna å hekle er å være tålmodig. Holde disse oppmuntrende ordene som kommer, selv om barna synes opprørt.

Når du arbeider med noen som ikke har den samme dominerende hånd som deg, sitte på tvers fra studenten i stedet for ved siden av student.

Hvis barna mister interessen i første omgang, ikke gi opp. Tross alt, det er aldri for sent å bli en crocheter.

Enkle teknikker og prosjekter

Gauge swatch: Gauge fargeprøver er en god mulighet til perfekt mønster masker før elevene begynner et nytt prosjekt. Ikke bare vil swatch sikre at stingene er riktig, men det vil også lære dem betydningen av å gjøre en fargeprøve for hvert nytt prosjekt de begynner.

Dyner: Tepper er nyttig for nybegynnere fordi arbeidet er repeterende. Pluss, perfekte masker og måler ikke akkurat saken. Hjelp elevene bestemme størrelsen på teppet, og deretter lede dem gjennom kjeding og fullføre de første radene. Å ha et prosjekt mål vil hjelpe studentene føler at de jobber mot noe, i stedet for bare formålsløst søm. Se [Slik fastmaske Dyner for nybegynnere] (http://www.ehow.com/how_4855767_single-crochet-blankets-beginners.html) for mer inspirasjon. Etter barna har fullført teppet, kan du vise dem hvordan de skal legge til en ramme.

Skjerf: De fleste crocheters' første prosjekt er et skjerf fordi den er liten og ikke tar for lang tid å fullføre. Oppmuntre nybegynnere å teste ut forskjellige masker hele skjerfet, designe sin egen kreasjon.

Bestemorruter: bestemorruter er morsomme uansett ferdighetsnivå. Vis barna grunnleggende av bestemorruter, så oppmuntre dem til å prøve nye ting - skiftende farger, som omfatter ulike masker - som de forhånd. Etter at de har heklet nok firkanter, kan du vise dem hvordan å søm rutene sammen. Barn kan bruke disse ferdighetene til å sy en rekke andre prosjekter, blant annet noen form for in-the-runde heklemønster.

Lese et mønster: Noen barn kan være interessert i alle de morsomme hekle magasiner og gratis hekle mønstre på nettet. Vis dem det grunnleggende lese et mønster, med fokus på forkortelser og hvor du finner måleren, forsyninger og annen viktig informasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laere-barna-a-hekle/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge et barns Table & Chair Hvordan bygge et barns Table & Chair
  - 阅 4

  Lære å lage et barns bord og stol kan gi deg muligheten til å gi en spesiell og personlig gave til en liten gutt eller jente i livet ditt. Å gjøre en slik gave er billig og enkelt nok til å jobbe gjennom, så neste gang du har en gratis helg eller to,

 • Hvordan snakke med barn Hvordan snakke med barn
  - 阅 0

  Lære å kommunisere bedre med barnet ditt er en viktig del av deres vekst, så vel som din som forelder. Lær mer i denne gratis video serie som vil skape god kommunikasjon mellom deg og dine barn og vil gi barna dine med noen gode verdier. oppsummering

 • Hvordan lære barn å skrive et manus
  - 阅 1

  Enten du er foran et klasserom eller tilbyr spesielle teater klasser, kan du oppmuntre teatralsk kreativitet ved å vise barna hvordan de skal skrive sine egne skript. Forstå hvordan å veilede barn gjennom tekstskriving kan åpne dører til en begynnels