Amopage

Hvordan kvalifisere for lav inntekt boliger i Portland, Oregon

- Views 0
Advertisement

Hvordan kvalifisere for lav inntekt boliger i Portland, Oregon


Lav inntekt boliger i Portland, Oregon boliger bistand som er finansiert av føderale, statlige og lokale myndigheter som en måte å hjelpe de med lave inntekter sikker og råd til bolig. Det finnes tre typer boliger assistanse: § 8 boliger, offentlige boliger og rimelige boliger. Din individuelle situasjon vil avgjøre hvilket program du er kvalifisert for.

Du trenger

telefon

Informasjon om dine inntekter og utgifter

Bruksanvisning

Beregn hvor mye penger du får gjennom sysselsetting, arbeidsløshet, offentlig støtte, uførhet og andre inntektskilder. Totalt alle inntektskilder og trekker månedlige utgifter som barnepass og medisinske utgifter.

Beregn størrelsen på familien din og komme en total månedlig inntekt beløp. For Portland, USA Department of Housing og Urban Development krav for å bli vurdert lav inntekt i 2010 for en en-person familie er $ 39 900, og svært lav inntekt er $ 24,950. En familie på fire må gjøre noe mer enn $ 56 950 for å bli betraktet som lav inntekt og $ 35 600 for å bli betraktet som svært lav inntekt. Finn ut om du er kvalifisert og møte inntekt grenser. Sørg for at din totale inntekt er lik eller under det høyeste antallet for familiens størrelse.

Søk om bolig bistand gjennom Housing Authority of Portland. Planlegge en avtale for å gå inn og søke om bolig assistanse. Spør representanten hvilke dokumenter du må ta med til møtet og spørre om alle tilgjengelige boliger assistanse programmer. Portland tilbyr § 8 kuponger for boliger, offentlige eide rimelige boliger og offentlige boliger. Spørre hvilke av de tre alternativene er best egnet for din situasjon.

Housing Authority of Portland

135 SW Ash Street

Portland, OR 97204

503-802-8300

hapdx.org

Samle alle papirer for å delta på møtet og møt opp til timen på tid og forberedt. Under møtet spørre om ytterligere eller supplerende boliger assistanse programmer tilgjengelige i Portland, enten gjennom byen eller statlige myndigheter. Flere programmer for funksjonshemmede til stede.

Søk om bolig assistanse program som du er kvalifisert for. Svare på alle forespørsler om ytterligere informasjon på en riktig måte.

Finn bolig basert på hvilket program du ble akseptert på. Ventelister finnes for de fleste boliger assistanse programmer, så sørg for å legge til navnet ditt eventuelle ventelister så snart du får melding om at du er kvalifisert for boliger bistand.

Varsle Housing Authority of Portland når som helst hvis din inntekt av finansielle situasjon endres. Fortsetter å akseptere boliger assistanse når inntekten overstiger det maksimale beløpet er ulovlig.

Hint

Begynne å søke etter boliger hjelp så snart som mulig, så ventelister for eiendommer kan bli langvarig.

Aldri under anslå din inntekt til å kvalifisere seg for å få hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kvalifisere-for-lav-inntekt-boliger-i-portland-oregon/ "

相关文章!
 • Hvordan kvalifisere for lav inntekt boliger ventelister
  - 阅 0

  Rimelige boliger er av største betydning for mange familier, og vite at du har ressurser både på lokalt og føderalt nivå kan lette stress for noen mennesker. Nøkkelen er å opptre aggressivt i søket og å komme på ventelistene så snart som mulig. Mest

 • Hvordan kvalifisere for lav inntekt boliger i New Jersey Hvordan kvalifisere for lav inntekt boliger i New Jersey
  - 阅 0

  Hvis du sliter med å betale boutgiftene i New Jersey, har du muligheter. Across staten, offentlige boliger og § 8 utleie programmer er tilgjengelig for lav inntekt enkeltpersoner og familier som trenger hjelp opprettholde et trygt og rimelig bosituas

 • Hvordan kvalifisere for lav inntekt boliger i Idaho
  - 阅 0

  Din eneste valg for lav inntekt boliger i de fleste deler av Idaho er HUD § 8 og offentlige boliger programmer. Søknad om begge programmene er ikke annerledes i Idaho enn det er i de fleste stater over hele landet. Avhengig av hvilken Idaho byen du b