Amopage

Hvordan krympe en HTTP-adresse

- Views 0
Advertisement

Hvordan krympe en HTTP-adresse


Noen nettsteder har ekstremt lange nettadresser som kan være et stygt når du kobler dem til en annen person eller legge dem ut på Facebook. Flere elektroniske tjenester er utviklet for å hjelpe deg med å forkorte den enorme lenke til noe mye mer behagelig. Noen er bedre enn andre, og noen tilbyr flere funksjoner, men alle av dem vil gjøre forkorte URLer til en lek. Finne lenker til de tjenestene som er omtalt i Resources.

TinyURL

TinyURL er enkel å bruke, krever bare at du kopiere og lime inn nettadressen du ønsker å gjøre mindre og klikk på "Make TinyURL" -knappen. Du kan også lage en egendefinert alias for dine egne bruksområder. Opprette en egendefinert alias vil tillate deg å se raskt hva linken handler om, for eksempel "http://tinyurl.com/KindleWireless&quot, hvis du vil koble til en side om hvordan du bruker Kindle trådløst.

Bitly

Bitly gir mer enn URL forkortelse; det også lar deg bokmerke, organisere og dele korte lenker. Hvis du planlegger å forkorte en masse linker for en bestemt hensikt, spesielt for sosiale medier eller om referanser, kan Bitly være noe for deg. For å bruke Bitly, kopierer du og limer inn en link på hovedsiden og klikk "forkorte".

Google URL Short

Googles egen URL short har de samme grunnleggende instruksjoner som andre: å forkorte, kopierer du og limer inn linken og klikk på "Forkorte URL" knappen. Det vri er at noen kobling du oppretter forblir offentlige og søkbare for andre. En lenke til Goo.gl kan bli funnet i "Referanser".

Metamark Shorten service

Metamark lar deg enkelt forkorte en URL som gjør andre URL-tjenester. Men, det kan også du legge til en egendefinert nettadresse fra 4 til 30 tegn, samt en privatkode. Personvernet koden brukes for å få tilgang til nettadressen ved hjelp av forkortet link. Hvis du bare ønsker å dele din link med visse mennesker og sørge for at det er bare sett av visse mennesker med et passord, gir Metamark en løsning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-krympe-en-http-adresse/ "

相关文章!
 • Hvordan krympe en silke genser
  - 阅 1

  Hvis det silke genser du har kjøpt er litt stor, har du en god sjanse til å krympe den ved å endre noen skritt i din vanlige vaskerom rutine. Silke er hentet fra silke ormen kokong, og ifølge Fabrics.net, "en naturlig lim, sericin, utskilt av silkeor

 • Hvordan søke etter en adresse i Australia Hvordan søke etter en adresse i Australia
  - 阅 2

  Hvis du har en adresse hvor som helst i Australia og trenger å finne den på et kart, den enkleste og mest nøyaktige måten å gjøre dette på er å utføre et søk. Flere nettsteder er tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne ut hvor adressen er, og noen

 • Hvordan blokkere en IP-adresse fra ruteren min Hvordan blokkere en IP-adresse fra ruteren min
  - 阅 0

  De fleste boliger og kontorer har rutere for å beskytte sine nettverk og distribuere IP-adresser til flere datamaskiner og andre enheter på deres lokale nettverk, eller LAN. For enten personlig bruk, for eksempel foreldrekontroll, eller arbeidsreglem