Amopage

Hvordan kopiere og lime ting på Safari

- Views 4
Advertisement

Når du bytter fra å bruke Microsoft om andre produkter til å bruke Apple-produkter og programvare, kan det være litt av en læringskurve. Siden Apple-produkter ikke støtter CTRL + C eller CTRL + V funksjonene du kan brukes til å kopiere og lime inn, må du lære Apple måten å kopiere og lime inn, noe som er ganske lik. Skulle du være bruker Safari på iPhone, er kopier og lim-funksjon mye annerledes på grunn av berøringsskjermen.

Computer Browser

 • 1

Klikk rett ved siden av tekst eller bilde som du ønsker å kopiere. Holder musen ned, skyver markøren over teksten eller bildet før den er helt valgt.

2

Klikk "Edit" i Safari verktøylinjen, velg deretter "Kopier". Du kan også trykke på Apple knappen og "C" samtidig for å oppnå samme resultat.

3

Klikk på markøren i det redigerbare feltet du ønsker å lime inn teksten eller bilde i. Klikk "Edit" og velg "Lim inn" eller trykk på Apple-tasten og "V" samtidig for å lime inn teksten pr bilde.

Device Browser (iPhone, iPad, iPod)

1

Trykk og hold fingeren over teksten eller bildet du ønsker å kopiere og lime inn. En blå linje vises over blokken tekst eller bilde.

2

Juster boksen ved å dra de små sirkler rundt omkretsen av boksen til boksen omfatter bare hva du ønsker å kopiere. Trykk på "Kopier" når du er klar.

3

Trykk og hold fingeren over redigerbare feltet du har tenkt å lime inn tekst eller bilde i. Når en boble vises over feltet, slipper du fingeren og velg "Lim inn."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kopiere-og-lime-ting-pa-safari/ "

相关文章!
 • Hvordan kopiere og lime inn en Internett-side i Paint Hvordan kopiere og lime inn en Internett-side i Paint
  - 阅 0

  Å vite hvordan du skal ta et bilde av en Internett-side kan være et nyttig bit av kunnskap. Ved å trykke på en kombinasjon av taster på tastaturet, kan du kopiere et bilde av vinduet som viser siden. Bildet kan deretter limes inn i Windows Paint. Du

 • Hvordan kopiere og lime på en PC Hvordan kopiere og lime på en PC
  - 阅 0

  Det er mange grunner til at å kopiere og lime er nyttig, mens du bruker PCen. Det er vanlig og ofte nødvendig for å få tilgang til linker fra din e-post, legge til tekst i en blogg eller overføre et dokument offline til en som er online. Det er en gr

 • Hvordan kopiere og lime på en Mac datamaskin Hvordan kopiere og lime på en Mac datamaskin
  - 阅 0

  Hvis du nylig har byttet fra en Windows-basert datamaskin til en Mac, eller bare bruker en datamaskin for første gang, og det skjer for å være laget av Apple, kan du bli forvirret om hvordan man skal utføre enkelte funksjoner, selv tilsynelatende enk