Amopage

Hvordan konvertere en TMP videofiler til en Windows Media Player Video Clip

- Views 0
Advertisement

Hvordan konvertere en TMP videofiler til en Windows Media Player Video Clip


TMP er en midlertidig lagret video laget av Windows Movie Maker. Dette er filen opprettet når du lagrer en tidslinje du ennå ikke er klar til å eksportere til en videofil. Når du er ferdig med å redigere video i Windows Movie Maker du trenger å eksportere video til en standard videoklippet. Dette gjør at du kan spille av videoklippet i utenfor mediespillere, for eksempel Windows Media Player.

Du trenger

Datamaskin

Bruksanvisning

Laste Windows Movie Maker. Når videoen redaktør laster velg "File", "Open Project" og velg TMP-filen du ønsker å opprette et videoklipp av. I et øyeblikk prosjektet laster opp på skjermen.

Klikk på "File", "Lagre video som" (i stedet for "Lagre prosjekt). Det vises en video eksport vindu på skjermen.

Tittel videofilen, velger du et sted å lagre filen, og klikk deretter på rullegardinmenyen format. Velg et videoformat som WMV, MPEG eller MOV (alle formater Windows Media Player forstår). Klikk "OK" og videofilen eksporten til datamaskinen.

Start Windows Media Player, klikker du på "File", "Open" og velg videofilen du nettopp eksporterte. Klikk "Play" og videofilen begynner å spille på datamaskinen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-konvertere-en-tmp-videofiler-til-en-windows-media-player-video-clip/ "

相关文章!
 • Hvordan konvertere en TMP videofiler til WMV Hvordan konvertere en TMP videofiler til WMV
  - 阅 0

  TMP-filer er midlertidige filer lagret fra en rekke programmer. De lagrer store mengder data, akkurat som programvare for videoredigering. TMP-filer opprettes når den overordnede programmet har krasjet mens du kjører. Konvertere TMP-filen til WMV kan

 • Hvor å konvertere iMovie filer til en Windows Media Player Hvor å konvertere iMovie filer til en Windows Media Player
  - 阅 0

  Windows Media Player bruker Windows Media Video (WMV), som ikke er inkludert som en standard papirformatet med Macintosh OS X. For avspilling av Windows Media-filer, kan du installere en gratis versjon av Flip4Mac, som legger mulighet for avspilling

 • Hvordan spille inn en Live Webcam på Windows Media Player
  - 阅 1

  Windows Media Player er Microsofts robuste media ledelse og avspilling komponent som leveres med alle versjoner av Microsoft Windows. Mens spilleren komponent i Windows Media følger med Windows, er opptaket komponenten tilgjengelig som en gratis nedl