Amopage

Hvordan konvertere en glidelås VCF til CSV

- Views 0
Advertisement

Hvordan konvertere en glidelås VCF til CSV


Hvis du prøver å importere flere kontakter fra en vCard-fil i Microsoft Outlook 2013 e-postklienten importen bare den første kontakten. For å omgå dette problemet, konvertere VCF-filen til en CSV-fil; Outlook importerer alle kontakter fra CSV-filer. Hvis VCF er komprimert i en ZIP eller RAR-fil, pakk den med en arkivering verktøyet og deretter utføre konverteringen. Du trenger ikke å bruke tredjeparts applikasjoner i Windows 7 eller 8.1 for å konvertere en VCF til en CSV.

Bruksanvisning

Pakk ut VCF-filen fra arkivet ved hjelp av en arkivering verktøyet og lagre det på harddisken. WinZip, WinRAR og 7-Zip - koblinger i Resources - kan pakke ut innholdet i både ZIP og RAR arkiver. Når du har installert noen av disse verktøyene, den pakke ut filene alternativet vises i hurtigmenyen når du høyreklikker et arkiv.

Trykk på "Windows-X" i Windows 8.1 for å vise Power User menyen og klikk på "File Explorer" for å starte verktøyet. I Windows 7, klikker du på "Start" -knappen, og klikk "Computer" for å åpne Windows Utforsker.

Åpne "C: \ Users \ Ditt-brukernavn \ Kontakter" -mappen. Hvis du har installert Windows på en annen partisjon, erstatte "C:" med riktig bokstav. Alle Windows-kontakter er lagret i Kontakter-mappen som individuelle .contact filer.

Klikk på "Import" knappen for å vise Importer til dialogboksen Windows-kontakter. Hvis Importer-knappen ikke er synlig, klikker du på ">>" -knappen og velg "Import" fra menyen.

Velg "vCard (VCF-fil)," klikk "Importer", velg VCF-filen du pakket ut fra arkivet, og klikk "Åpne". Vinduet Egenskaper for hver kontakt skjermer. Redigere kontaktinformasjonen om nødvendig, og klikk "OK" til alle kontakter blir importert.

Velg kontaktene du vil eksportere til en CSV-fil. Slik velger du alle kontaktene i Kontakter-mappen, trykker du "Ctrl-A." Å velge bare bestemte kontakter, hold "Ctrl" og klikk hvert element. For å slette bestemte kontakter, velg og trykk "Slett".

Klikk på "Export" -knappen for å vise dialogboksen Export Windows Kontakter. Hvis Eksport-knappen ikke er synlig, klikker du på ">>" -knappen og velg "Export" fra menyen.

Velg "CSV (.csv)" og klikk "Export" for å vise dialogen CSV eksport. Klikk på "Browse," velg en mappe, skriver du inn et navn for CSV-filen inn i "File name" feltet og klikk "Lagre".

Klikk "Next" og velg deretter informasjonen - som første navn, e-postadresse eller mobiltelefon - du ønsker å inkludere i CSV-filen. Klikk på "Finish" for å lage CSV og deretter lukke dialogboksen Export Windows Kontakter.

Hint

Du kan importere CSV-filer i Microsoft Excel 2013 hvis du ønsker å organisere informasjonen i regneark.

De fleste databaseprogramvare kan importere data fra CSV-filer; kan det imidlertid ikke være i stand til å importere det fra vCard-filer.

For å endre kontaktinformasjonen for en bestemt kontakt, dobbeltklikker du den i Kontakter-mappen for å vise vinduet Egenskaper.

Du kan bruke gratis online konvertering tjenester for å konvertere VCF-filer til CSV-filer. Men mange av disse tjenestene kan ikke pakke ut filen hvis den er lagret i et arkiv.

Unngå å bruke gratis online konverteringsprogrammer hvis vCard filen inneholder personlig informasjon. Filen er lagret på tredjeparts servere og kan aksesseres av andre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-konvertere-en-glidelas-vcf-til-csv/ "

相关文章!
 • Hvordan konvertere en Mac adressebok til CSV
  - 阅 0

  Address Book er standardprogrammet på Mac-datamaskiner til å administrere kontaktinformasjon, inkludert navn, telefonnumre, firmainformasjon og e-postadresser. Apple Mail bruker informasjonen i adresseboken for å spore navn og e-postadresser. Selv om

 • Hvordan konvertere en XLSX fil til CSV
  - 阅 0

  Inkludert i Microsofts Office pakke med produktivitets produkter, Excel en mye brukt regnearkprogrammer. Den lar brukerne opprette og redigere rader og kolonner med tabelldata, utføre beregninger på disse dataene og utvikle diagrammer og grafer. Med

 • Hvordan konvertere alle Excel-ark til CSV Med makroer Hvordan konvertere alle Excel-ark til CSV Med makroer
  - 阅 0

  I Microsoft Excel, kan du enkelt konvertere en arbeidsbok til CSV ved å velge en passende filtype under "Lagre som" i dialogboksen. Ved hjelp av denne metoden, vil bare den aktive arket skal konverteres. Dette er fordi CSV-filer kan bare innehol