Amopage

Hvordan kontrollere Madrass Off-gassing

- Views 0
Advertisement

Hvordan kontrollere Madrass Off-gassing


Gjennomsnittlig person bruker en tredjedel av sitt liv sover. Denne figur er det verdt å vurdere madrassen på hvilken man sover .. Madrasser er ofte laget med kjemikalier som avgir giftstoffer, samt kjemiske flammehemmere. Disse kjemikaliene er kjent for å forårsake luftveisproblemer og hudreaksjoner. Mens det er ingen måte å helt unngå off-gassing i tradisjonelle madrasser, er det noen tiltak du kan ta for å minimere den.

Du trenger

Vanntett støv midd encasement

Ull overmadrass

madrass wrap

Bruksanvisning

Ta en ny madrass fra sin plastemballasje og la det luft ut i opptil to uker før sove på det. Det er best å gjøre dette i en sjelden brukt rom med døren lukket og vinduer åpne.

Dekk madrassen med en vanntett støv midd encasement. Dette setter en barriere mellom deg og noen kjemikalier i madrassen og også reduserer reaksjoner på allergener.

Bruk en ull overmadrass. Ull er et naturlig fiber som motstår mugg og regulerer kroppsvarme. Det vil sette en naturlig barriere mellom deg og madrassen samt gi komfort.

Encase madrass i en madrass wrap. Disse ark av polyetylen er det eneste materiale som fullstendig blokkerer madrassen av-gassing.

Hint

Polyetylen wraps føler og høres ut som plast, så veie fordeler og ulemper før du kjøper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kontrollere-madrass-off-gassing/ "

相关文章!
 • Hvordan kontrollere veggedyr
  - 阅 0

  Bed bugs er flate, runde, brune bugs som invaderer hoteller og hjem, og gjemme seg i sprekker og hulrom. Ifølge University of Minnesota Extension, de går i skjul og sove på dagtid og kommer ut om natten. De kan være vanskelig å bli kvitt, og lever av

 • Hvordan kontrollere urinsyre Buildup
  - 阅 1

  Urinsyre er et biprodukt av proteinmetabolisme, og utskilles av nyrene. Når for mye urinsyre bygger seg opp i systemet som et resultat av protein forbruk, nyrene bli overbelastet, kan ikke fjerne overskuddet fra kroppen. Den kan avsettes på de små le

 • Hvordan sammenligne madrass størrelser Hvordan sammenligne madrass størrelser
  - 阅 0

  Når man sammenligner madrass størrelser lengden og bredden er ikke de eneste faktorene for å vurdere. Andre faktorer å sammenligne er det mye plass som trengs for hver person, kravene lengde for høye personer og størrelsen på rommet. Identifikasjon D