Amopage

Hvordan kontrollere angst

- Views 0
Advertisement

Hvordan kontrollere angst


Når du støter på usikkerhet, spenning eller ubehag om en situasjon, er det normalt å føle den klassiske knute i magen, rask hjerterytme og en generell følelse av frykt. Selv ubehagelig, dette hjelper angst advare deg om potensielle farer og redde livet ditt. Dessverre, kan angst utløses fra stress av dag-til-dag liv og bli en alvorlig, kronisk problem. The American Medical Association viser at 40 millioner mennesker i USA lider av angstlidelser. Enten du er engstelig for en bestemt grunn eller på grunn av en kronisk tilstand, det finnes måter å kontrollere denne angsten.

Du trenger

besluttsomhet

Bruksanvisning

 • 1

Ta kontroll. Det er en tid og sted for alt. Hvis du føler deg nervøs en presentasjon, møte, intervju eller annen forestående situasjon, ta litt tid til å tenke det. Ikke la det krysser tankene dine på feil tidspunkt, for eksempel under arbeid.

2

Øv dyp pusting. Til å begynne, legg deg ned på gulvet, en seng eller en annen flat overflate. Plasser en hånd på brystet og den andre på magen. Ta en langsom pust og se magen stige. Hold denne pusten i ett sekund og pust sakte ut. Gjenta dette så ofte som nødvendig.

3

Øv muskelavslapning. Begynn med nedre ekstremiteter. Stram en muskel og deretter slappe av det. Progressivt gjenta denne prosessen med hver muskel og sakte jobbe deg fra føttene til overkroppen.

4

Utvikle en øvelse rutine. Regelmessig trening øker din generelle helse, fremmer en følelse av velvære og styrer din energi og engstelige følelser andre steder. Dette betyr ikke at du må løpe maraton eller løfte vekter. Øvelse innenfor komfortsonen, og ikke overexert selv.

5

Sove regelmessig. Riktig hvile reduserer tretthet og irritabilitet. Et varsel sinn kan nærme problemer med større klarhet og redusere angst i retur.

6

Ikke bruk narkotika. Dette er ikke begrenset til illegale rusmidler. Alkohol og tobakk er skadelig også. I beste fall noen av disse stoffene behandle symptomene og ikke problemet. Dessuten er de bare midlertidige løsninger. Hvis du stadig slår til narkotika for avslapping, kan dette føre til en syklus av avhengighet og dårlig helse. Koffein er også et stoff, men det øker bare din energi nivå og gjør ingenting for å slappe av deg.

7

Deal med dine problemer. Man kan oppnå dette på en rekke måter. For eksempel, hvis problemet har en løsning, implementere det så snart som mulig. Hvis en person, sted eller aktivitet utløser angst, unngå det.

8

Se en spesialist. Hvis godartede eller mindre situasjoner føre til at du føler deg engstelig, og dette varer i over seks måneder, definerer American Medical Association dette som generalisert angstlidelse. En psykolog, psykiater eller familie lege kan vurdere situasjonen og diskutere mulige løsninger på problemet.

Hint

Angst kan være ødeleggende. Foruten nervøsitet, fører det rask hjerterytme, kvalme, mageproblemer, søvnmangel og appetitt tap. Med dette i tankene, håndtere angst umiddelbart for å redusere og til slutt eliminere disse effektene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kontrollere-angst/ "

相关文章!
 • Hvordan kontrollere angst under en C-seksjon Hvordan kontrollere angst under en C-seksjon
  - 阅 0

  Enten du allerede har planlagt et keisersnitt-seksjon levering eller du planlegger fremover i tilfelle en nødsituasjon, og vite hvordan man skal slappe av, kan bidra til å lindre noen av angst at du kan føle under barnets fødsel. En C-delen anses stø

 • Hvordan kontrollere urinsyre Buildup
  - 阅 1

  Urinsyre er et biprodukt av proteinmetabolisme, og utskilles av nyrene. Når for mye urinsyre bygger seg opp i systemet som et resultat av protein forbruk, nyrene bli overbelastet, kan ikke fjerne overskuddet fra kroppen. Den kan avsettes på de små le

 • Hvordan kontrollere veggedyr
  - 阅 0

  Bed bugs er flate, runde, brune bugs som invaderer hoteller og hjem, og gjemme seg i sprekker og hulrom. Ifølge University of Minnesota Extension, de går i skjul og sove på dagtid og kommer ut om natten. De kan være vanskelig å bli kvitt, og lever av