Amopage

Hvordan Kontaktlærer Science

- Views 0
Advertisement

Til veileder vitenskap, må veileder for å bli godt kjent med området av vitenskap som han er veiledning, enten han er veiledning biologi, kjemi, fysikk eller et annet område av vitenskap. Veilederen må også gjøre det klart at realfag kan ikke bare lagres og gulpe opp. Læring vitenskap krever at studenten til å faktisk lære begrepene som han arbeider gjennom sine kurs. En student kan ikke stappe for hans vitenskap eksamener og forventer å være vellykket ved slutten av semesteret, og heller ikke kan en veileder arbeid dette mirakel for ham.

Du trenger

Ordbok

Bruksanvisning

 • 1

Lær vitenskap vokabular vilkår. Hver gren av vitenskapen har søkeord som en student må lære å være vellykket. Når du underviser vitenskap, fokus på de grunnlegg ord fordi de vil hjelpe studenten lære å dekode nye vokabular ord i enhver vitenskap klasse.

2

Gjennom relevante ligninger. Noen grener av vitenskapen, som kjemi og fysikk, avhengige av visse ligninger, og studenten ikke kommer til å lykkes før han mestrer disse ligninger. Pass på at du dekker disse ligningene før studenten kjenner dem utenat.

3

Understrek at vitenskapelige begreper bygger på hverandre. En student kan ikke studere for en vitenskap test i en natt. Hver vitenskapelige begrepet bygger på den neste. Når du underviser vitenskap, stress at studenten må holde tritt med de erfaringene som de blir undervist i klasserommet, slik at veiledning tid for en vitenskap test er en gjennomgang snarere enn å lære ny informasjon.

4

Innføre generelle konsepter før håndtere mer spesifikke seg. For eksempel må en student forstå hva en biosfære er før hun er klar til å gå videre til å forstå cellenivå. Start med det store bildet og jobbe mot detaljene.

5

Diskuter laboratorier med studenten. Fortell studenten til å delta på alle laboratorier. Labs hjelpe studenten ta den teoretiske informasjonen de lærer i klasserommet og bruke den i en hands-on måte. Sørg for at studenten forsto hva han gjorde i laboratoriet, og svare på eventuelle spørsmål han har om lab eksperiment.

6

Fortell studenten å slå opp og lære ukjente ord. Når studenten ikke vet hva et ord betyr (om et vitenskapelig begrep eller annet ord), forteller studenten til å slå det opp i en ordbok. Studenten må vite hva ordet betyr for å forstå de erfaringene han lærer i realfag.

7

Gjennomgå studentens notater. Sørg for at studenten forstår hva han skrev ned i sine notater (versus bare å kopiere informasjon fra styret). Når du underviser vitenskap, stille spørsmål basert på studentens notater, og forklare noen av de vitenskapelige begreper som studenten ikke synes å ha forstått.

8

Tildele lekser. Når du identifisere områder der studenten trenger en dypere forståelse, tildele noen form for lekser å hjelpe studenten forsterke det du dekket under en veiledning økt. Sjekk lekser og sørge for at studenten grep begrepene.

Hint

Gå over gamle tester med studenten når du veileder vitenskap i forberedelse for kommende tester. Ved å gjennomgå gamle tester, kan du også identifisere problemområder for studenten.

Foreslå at studenten få et kamera til laboratorier og ta bilder av alt hun gjør. Du kan gå over bildene sammen og har studenten forklare hva som skjedde i løpet av lab. Dette er en annen måte å vurdere studentens kunnskap om vitenskapelige begreper.

Science lærebøker vanligvis studie spørsmål på baksiden av hvert kapittel. Du kan bruke disse spørsmålene ved tildeling veiledning lekser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kontaktlaerer-science/ "

相关文章!
 • Hvordan Kontaktlærer fjerdeklassinger Hvordan Kontaktlærer fjerdeklassinger
  - 阅 1

  Frustrasjoner fjerde klasse er sett i omtrent alle barn som begynner på dette neste fasen av utdanning. I karakterer K til 3, lekser var minimal, kognitive ferdigheter fokusert mer på tilbakekalling og omformulere, og sosiale konflikter var få. Men f

 • Hvordan Kontaktlærer leseforståelse for K-12
  - 阅 0

  Noen mennesker kan lese ordene på en side, men de kan ikke forstå eller huske hva de har lest. Lær hvordan du veileder leseforståelse og hjelpe noen i dag. Bruksanvisning Forstå hva forståelse innebærer. Folk må lese ordene, forstå betydningen av ord

 • Hvordan Kontaktlærer en High School Student Hvordan Kontaktlærer en High School Student
  - 阅 0

  High school-elever sliter i et fag kan vende seg til veiledere for å få hjelp. Veiledere skal veilede elevene gjennom sine problemområder, og tilbyr positive tilbakemeldinger til å forbedre sin tillit og forberede dem for å lykkes i klasserommet og u