Amopage

Hvordan kommunisere til en lærer om ditt Toddler ikke ønsker å gå til skolen

- Views 0
Advertisement

Hvordan kommunisere til en lærer om ditt Toddler ikke ønsker å gå til skolen


Småbarn er en ustadig gjeng. Du legger kanskje merke din elsker cookies en dag og hater dem neste. Det er ikke uvanlig at barn i denne alderen for å endre deres sinn raskere enn du kan imøtekomme deres behov, men hvis din pjokk plutselig ikke ønsker å gå på skole lenger, kan du finne deg selv bekymret. Selv om de fleste småbarn oppleve noen grad av separasjonsangst når de først begynner på skolen, mest justere raskt. Hvis pjokk synes å være digressing når det kommer til skolen, må du snakke med læreren sin.

Bruksanvisning

 • 1

Gi barnet tid til å se om hennes mening om å gå til skolen endringer. Ifølge Barn Helse, kan barnet ditt ønske om å gå på skole endres jevnlig basert på en rekke faktorer, inkludert hvordan hun føler, hva hun har skjer i hennes liv og hennes energinivå. Å gi henne tid hjelper deg med å måle hvorvidt hun er bare ulykkelig går en dag eller hun klager om å gå hver dag i en periode. Hvis hun fortsetter å klage hver dag, er det på tide å snakke med læreren.

2

Kontakt barnets lærer og planlegge en ansikt-til-ansikt-møte. Ifølge Kids Helse, foreldremøter konferanser er en flott tid for deg å åpne opp kommunikasjonslinjene og diskutere dine bekymringer. I tillegg er denne typen møtet gir deg større privatliv og færre distraksjoner.

3

Snakk med læreren i en rolig og vennlig tone. Ifølge Disney Family, lærere ofte at foreldre blir defensive og argumentative når de diskuterer sine bekymringer om sine barn, og det hjelper ikke kommunikasjonen mellom deg og din pjokk lærer. Du ønsker å informere læreren at barnet ditt ikke lenger liker skolen, og du ønsker å finne ut hvorfor. Snakk til henne med det i tankene.

4

Vær ærlig med barnets lærer om hennes plutselige motvilje til å gå på skolen. Diskuter hva hun sa om det. Spør læreren om hun har lagt merke til noe uvanlig om ditt barns oppførsel når hun er i klasserommet. Mellom to av deg, har du en bedre sjanse til å finne ut hva problemet er. For eksempel kan læreren har lagt merke til at siden været ble kaldt og de ikke lenger gå utenfor for innfelling, begynte hun å føle seg mindre interessert i å gå på skole eller siden en venn flyttet bort, hun har ikke vært glad i klassen. Arbeide med læreren kan hjelpe deg å komme opp med en plan for å få barnet ditt glade om skolen igjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kommunisere-til-en-laerer-om-ditt-toddler-ikke-onsker-a-ga-til-skolen/ "

相关文章!
 • Hvordan kommunisere til ledelsen
  - 阅 0

  Mye har blitt skrevet for å hjelpe ledere kommunisere med sine ansatte, men en ansatt evne til å kommunisere med ledelsen er like viktig. Ledere kan tenke annerledes om virksomheten problemer enn gjøre ansatte. Husk dette når du kommuniserer med lede

 • Hvordan kommunisere til dine sensitive Boyfriend Hvordan kommunisere til dine sensitive Boyfriend
  - 阅 0

  Når man er følsom for alt du sier eller gjør, må du endre måten du kommuniserer hvis du vil at forholdet skal fungere. Han kan gå gjennom midlertidige problemer på jobb eller med annen aktivitet, så gi ham noen plass kan være alt som trengs. Men om h

 • Hvordan kommunisere til ansatte etter en reduksjon i Force
  - 阅 0

  Som leder i alle typer virksomhet, enten detaljhandel, regjeringen eller bedriftens, sjansene er du vil ha den ubehagelige oppgaven med permittering eller avslutte ansatte. Du kan allerede innser viktigheten av å kommunisere på en ansvarlig og med fø