Amopage

Hvordan komme ut strømboks Holes

- Views 2
Advertisement

Elektriske bokser er laget av metall og er installert i vegger og tak for å huse elektriske uttak, lysarmaturer og andre elektriske kabler. Siden elektriske ledninger må tres gjennom boksene, kommer de med semi-kutt områder ring dekslene. Når du installerer ledningsnett for den siste elektriske prosjekt, velger du hvilke knockout er mest praktisk og fjerne resten. Fjerne knockouts kan gjøres med noe mer enn et par håndverktøy.

Du trenger

Flat skrutrekker

Hammer

Tang

Metal-fil

Bruksanvisning

 • 1

Se på den elektriske boksen og finne de delvis perforerte områder, kalt dekslene. Hold stikkontakt på stedet der du vil installere det og finn knockout som er nærmest der ledningene er.

2

Sett spissen av en flat skrutrekker inn i en av perforeringene og bøye håndtaket bakover for å bøye knockout bort fra boksen. Hvis knockout ikke bøye lett, traff toppen av skrutrekker håndtak med en hammer for å bøye det.

3

Gripe den bøyde delen av knockout med en tang og vri håndtakene av tangen bort fra den elektriske boksen med fast trykk for å løsne slå ut.

4

Sette inn en metall fil inn i det indre av knockout hullet og file bort noen skarpe kanter ved hjelp av en frem-og-tilbake bevegelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-komme-ut-stromboks-holes/ "

相关文章!
 • Hvordan komme seg rundt Roma på budsjett
  - 阅 1

  Hvordan komme seg rundt Roma på billig. Roma, den evige stad, ser også ut til å lide av evig trafikkork. Men husk, det er mange billige og enkle offentlige transportmuligheter for å hjelpe deg å komme rundt i byen. Du trenger Gå sko Maps Eurail Passe

 • Hvordan komme rundt Las Vegas på billig
  - 阅 1

  Hvordan komme rundt Las Vegas på billig. Hvis du har tenkt å bruke all din tid i et større hotell på The Strip, har du sannsynligvis ikke trenger å bekymre deg for transport når du har kommet. Mye av det du ønsker å se og gjøre vil være innen gang el

 • Hvordan komme billig West End Teaterbilletter Hvordan komme billig West End Teaterbilletter
  - 阅 0

  Hvordan komme billig West End Teaterbilletter. Londons West End er verdens største teaterdistriktet. Med mer enn førti teatre som tilbyr et utvalg av programmer - fra hjertevarmende musikaler til hardtslående drama - West End er det beste stedet å bl