Amopage

Hvordan komme sammen med din ektefelle

- Views 0
Advertisement

Hvordan komme sammen med din ektefelle


Du giftet din ektefelle for sykdom og helse, for bedre verre, og for rikere eller fattigere. Nå challening delen er å komme sammen med din mann eller din kone. I denne artikkelen vil jeg vise noen gratis tips om hvordan å komme sammen med dem.

Bruksanvisning

Først, for å bo i et godt ekteskap, lære å elske din ektefelle slik de er. Ekteskapet er ingen fairtytale. Du må både arbeid på forholdet sammen. Hvis din ektefelle har noen feil, som får på nervene, snakk med dem om det, og også, endre deg selv til det bedre, så vel.

Snakk med din ektefelle når de ikke er opptatt og har en ledig stund til å diskutere problemer og bekymringer med dem. Hvis du må snakke med dem umiddelbart, spør om du kan snakke med dem for et øyeblikk. Aldri krangle eller slåss foran barna, gå til andre rom for å diskutere, eller vente å løse problemer, når barna ikke er til stede. Ikke ring din ektefelle navn eller bruke stygt språk når du prøver å løse problemer med dem. Unngå krangling med din ektefelle. Lær å være uenige og akseptere at alle har rett til sin egen mening.

Hvis du og din ektefelle er sint på hverandre, løse problemer før du går til sengs, slik at dere begge kan sove godt. Gode ​​ekteskap og relasjoner, aldri gå til sengs sint.

Når du og din ektefelle snakker med hverandre, ikke avbryte hverandre, da dette kan føre til konflikt. La din ektefelle er ferdig med å snakke før du snakker og vice versa, og lære å lytte til dem og forstå deres perspektiv. Folk er mer sannsynlig til å lytte til deg etter at de er ferdig med å snakke og lufting.

Gi komplimenter til din ektefelle daglig. Spesielt kompliment din ektefelle for det de gjør for deg og verbalt fortelle dem at du setter pris på det. Fortell hverandre at dere elsker hverandre. Vis din ektefelle hengivenhet daglig. Gjør en innsats for å klemme og kysse din ektefelle hver dag og ofte.

Planlegg en dato natt med din ektefelle, en gang i uken, minst. Leie en sitter eller har en venn eller slektning se barna (hvis noen). Holde romantikken i live i forholdet. Bare fordi du ble foreldre, betyr ikke at du slutter å være venner og elskere. Eller hvis du er på et budsjett og ikke har råd til en barnevakt, planlegge en dato natt hjemme med bare to av dere, når barna sover. For eksempel, hvis du ikke har tid til å lage mat, få frosne middager på butikken, så du kan bare varme dem opp eller ordre ta ut, og plassere mat på fine tallerkener og legg fancy duk på bordet, lys, og sette musikken på å sette stemningen. Drikk din drikkevarer i vinglass. Etterpå leie en film som dere begge er enige om å se på. Eller spille et brettspill.

Hint

før du våkner opp om morgenen, spør deg selv: "Hva kan jeg gjøre for at min mann eller kone dag enklere?" og arbeide med den.

å være i et lykkelig ekteskap, dere begge må jobbe med forholdet og gjøre en innsats.

aldri fysisk og mentalt angripe din ektefelle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-komme-sammen-med-din-ektefelle/ "

相关文章!
 • Hvordan å komme sammen med din ex-ektefelle, fredelig Hvordan å komme sammen med din ex-ektefelle, fredelig
  - 阅 0

  Komme sammen med en ex-ektefelle, spesielt rett etter et samlivsbrudd, kan virke nesten umulig for mange mennesker. Sinne, bitterhet, sorg og en rekke andre følelser kan fort koke over, forårsaker en person til å piske ut på den andre, enten det hete

 • Hvordan å komme sammen med din ex selv om du hater dem
  - 阅 0

  Komme sammen med din ex kan være en av de tøffeste tingene du trenger å gjøre i livet, spesielt hvis du har barn. Vi har overholdt noen tips til å gjøre det gå litt glattere for deg. Du trenger Tålmodighet mer tålmodighet Even More tålmodighet Bruksa

 • Hvordan du snakke med din ektefelle om en skilsmisse
  - 阅 0

  Fortelle en ektefelle som du ønsker en skilsmisse er en av de vanskeligste samtalene du noensinne vil ha å ha med en annen person. Uansett hvor lenge du har vært gift, er skilsmisse en vanskelig og hjerteskjærende opplevelse. Det er viktig å huske at