Amopage

Hvordan Koble Wonder projektor til datamaskinen

- Views 3
Advertisement

The Wonder projektoren er en relativt billig videoprojektor solgt under noen merkenavn, inkludert skarpere bilde og Discovery. Du kan koble til videoenheter som DVD-spillere og datamaskiner til projektoren for enklere visning av filmer og bilder. Dessverre, projektoren har bare RCA-innganger, som ikke er vanlig på de fleste datamaskiner. Slik kobler Wonderwall til datamaskinen, vil du sannsynligvis trenger å bruke en annen kabel eller en adapter som lar deg bruke RCA-kabelen som følger med projektoren.

Du trenger

VGA til RCA converter

VGA til RCA / S-Video adapter

3,5 mm lyd til RCA-kabel eller adapter

Bruksanvisning

Bestem type videoutgang på datamaskinen. De vanligste er VGA, DVI og S-video. Når du vet hva slags videoutgangen datamaskinen har, må du kjøpe en kabel eller en adapter som lar deg koble en RCA-kabel til denne typen kontakt. Du bør være i stand til å skaffe seg en på nettet for noen få dollar.

Slå av datamaskinen og projektoren. Det er en god idé å gjøre dette når som helst du er tilkobling av enheter til datamaskinen. Hvis projektoren har blitt brukt nylig, la den kjøle seg ned i flere minutter. Dette er for å beskytte deg og projektorens interne komponenter.

Koble datamaskinen til projektoren med riktig kabel og adapter. Hvis du ønsker å bruke projektorens høyttalere, må du også koble en lydkabel til maskinens hodetelefon eller lyd linje-ut-kontakten. Hvis du bruker en standard 3,5 mm dual mannlige lydkabel, trenger du en adapter som lar deg koble kabelen til projektoren RCA jack.

Slå på datamaskinen og projektoren. Sett videoutgangen på datamaskinen til speilet ekstern skjerm-modus. Dette vil føre til projektoren for å vise det samme bildet som vises på dataskjermen. Du kan vanligvis bruke en kombinasjon av "Fn" tasten og en av "F" tastene øverst på tastaturet for å bla gjennom videoalternativer. Den spesifikke nøkkelen varierer i henhold til datamaskinen merkevare, men bør ha en skjerm-ikonet på den. Du kan også gå inn i kontrollpanelet og velg videoutgangen alternativet i videoinnstillingsmenyen.

Hint

RCA-kontakter er ofte funnet på TV, DVD-spillere og andre audio / video-enheter. Det er vanligvis en gruppe på tre kontakter. De røde og hvite kontakter tilsvarer venstre og høyre lydkanaler, og den gule kontakten er for video.

Noen high-end stasjonære datamaskiner inneholder lyd- og / eller videokort som har RCA-utganger. Hvis du er heldig nok til å ha en av disse, vil du ikke trenger å kjøpe spesielle kabler eller adaptere for å koble projektoren til datamaskinen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-wonder-projektor-til-datamaskinen/ "

相关文章!
 • Hvordan koble en projektor til en stasjonær datamaskin Hvordan koble en projektor til en stasjonær datamaskin
  - 阅 0

  En høy kvalitet projektor kan gjøre en utmerket, og billigere, erstatning for en stor TV-skjerm hvis du vil vise en presentasjon eller film til et stort publikum. Projektorer har ekstra bonus for rask tilkobling til stasjonære datamaskiner, slik at d

 • Hvordan koble et webkamera til datamaskinen Hvordan koble et webkamera til datamaskinen
  - 阅 0

  Du trenger to ting for å koble et webkamera til en datamaskin: driveren for webcam og den fysiske tilkoblingen fra webkameraet til datamaskinen. Mange webkameraer bruker USB 2.0 for å koble til datamaskiner. Driveren for webkameraet må installeres fø

 • Hvordan koble en Android til datamaskinen
  - 阅 0

  Det er mange trådløse måter å koble en Android-enhet til en datamaskin, men alt du trenger å gjøre det via en USB-kabel. Når du er koblet til en datamaskin via USB, Android-enheter oppføre seg som eksterne harddisker; du kan administrere filer via Fi