Amopage

Hvordan koble Utilities i Riverview, Florida

- Views 0
Advertisement

Riverview, Florida, er en raskt voksende forstad til Tampa. Når du signerer leieavtalen eller lukke på et nytt hjem i Riverview, er det på tide å forberede flyttingen. En viktig del av flyttingen er å sørge for at verktøyene er koblet i ditt nye hjem. Et trekk inn i et hjem uten elektrisitet, vann eller telefon tjenesten er en ulempe, så sørge for at hjemmet verktøy som skal kobles på forhånd.

Bruksanvisning

Finn ut hva verktøyene du trenger for å ha tilkoblet. De fleste trenger bare å ha strøm, vann og telefon service tilkoblet, men noen ganger naturgass tjenesten vil være nødvendig i tillegg. Utleier eller eiendomsmegler kan fortelle deg hvilke viktige tjenester du trenger.

Sjekk lease for å finne ut om du eller utleier vil være ansvarlig for å sette opp nytte-tjenester, hvis du leier. Finn ut hvilken dato (er) tjenesten starter. Du vil ønske å planlegge flyttingen dato etter tjenesten starter.

Kontroller at du har tilstrekkelig med midler for service innskudd og tilkoblingsavgifter hvis du trenger å sette verktøyene i ditt navn. Nettselskapene vil vanligvis kreve at du gir dem med fullt navn og en form for identifikasjon, for eksempel et personnummer, førerkort nummer eller bosatt fremmed kort for å koble til tjenesten.

Kontakt det lokale strømleverandør, Tampa Electric Company, på (813) 223-0800 for å starte tjenesten. Du kan også fylle ut en serviceskjemaet på sin hjemmeside. TECO kan kreve et depositum basert på tidligere servicehistorikk eller en kredittsjekk. Kundeservice representant vil informere deg om eventuelle nødvendige innskudd eller tjenesteavgifter grunn når du ber om service på telefon. Internett skjema vil forklare de ulike alternativene for innskudd og avgifter.

Ring Hillsborough County Water Resource Services på (813) 272-6680 for å slå på vannet tjeneste i Riverview området. Et depositum og tilknytningsavgift er nødvendig for tjenesten.

Kontakt TECO Peoples Gas, også kjent som TECO PGS, for tjenesten hvis du trenger naturgass. Tallet er (813) 275-3700. TECO PGS har også et elektronisk skjema for turn-on service også. En turn-on fee og depositum er nødvendig. Du vil også trenge noen over 18 år for å være til stede for aktivering.

Bestem om du trenger telefon og kabel-tjenesten. Verizon er en av de lokale tilbydere av telefon og kabel-tjenesten i Tampa området. Det kan nås på (800) 837-4966. Et alternativ leverandør er Bright Networks. Kundeservice er tilgjengelig på (888) 289-8988. Både Verizon og Bright kan kreve innskudd eller installasjon avgifter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-utilities-i-riverview-florida/ "

相关文章!
 • Hvordan koble opp en TV-antenne
  - 阅 1

  Hvis du velger å ikke abonnere på kabel eller satellitt-TV, kan du fortsatt nyte god antenne-baserte TV-programmering. I større byområder, kan du få full HD-Dolby Digital 5.1 av innhold direkte via en digital TV-antenne. Faktisk, som i juni 2009 TV-s

 • Hvordan koble opp en flatskjerm til en DVD-spiller Hvordan koble opp en flatskjerm til en DVD-spiller
  - 阅 0

  Du kan koble til en DVD-spiller til en flatskjerm. Prosessen er forskjellig avhengig av hva slags tilkoblingstyper begge enhetene støtte. Den nyere skjermen og DVD-spiller, jo mer sannsynlig er de to vil være i stand til enkelt å koble seg til hveran

 • Hvordan koble et videokamera til en Mac Hvordan koble et videokamera til en Mac
  - 阅 0

  Koble til et videokamera til Mac for å importere digital video kan være bare en av de enkleste tingene du noensinne vil gjøre på datamaskinen. Alt du trenger er riktig FireWire-kabel og Mac er "Plug and Play" brukervennlighet. Du trenger Fire ti