Amopage

Hvordan koble til et Yahoo Chat Room

- Views 0
Advertisement

Bli med et chatterom på Yahoo er enkelt og morsomt. Yahoo kaller sine chatterom 'Yahoo grupper. Med Yahoo grupper, kan du lære mer om et emne, stille spørsmål og snakke med andre med felles interesse online. Hvis du er klar til å begynne å snakke, kan du bli en Yahoo Chat Room i løpet av sekunder.

Du trenger

Internettilgang

Naviger Yahoo Sider eller begynne å chatte

 • 1

Besøk Yahoo hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2

Klikk på "Logg inn" linken og skriv inn brukernavn og passord i de aktuelle feltene.

3

Klikk på "Grupper" i listen over tjenester på Yahoo hjemmesiden.

4

Velg et chatterom som høres ut som en du ønsker å delta ved å klikke på navnet.

5

Skriv inn chatterom ved å klikke på "Bli med i denne gruppen koblingen. Du vil bli tatt til en side der du må oppgi noen kort informasjon før han kom.

6

Opprett en profil hvis du ikke har en slik at andre du chatter med kan se ting som hobbyer og bildet ditt hvis du velger. Men pass på å ikke avsløre for mye personlig informasjon i profilen din, for eksempel telefonnummer eller adresse.

Begynn Chatting

1

Ta en titt rundt etter at du har registrert deg å gå inn i chatterommet. Du kan se meldinger som andre medlemmer forlater, lese deres profiler og bla arkiver av meldingshistorikk for å bli kjent med chat room.

2

Si hei når du blir komfortabel. Du kan gjøre dette ved å klikke på "Start Topic" og deretter skrive inn meldingen i feltene og klikke på "Send". En enkel introduksjon er som passer for din første meldingen i et chatterom som det er på en fest eller noe annet sted.

3

Nyt chatting opplevelse! Meldinger blir lagt nesten hele tiden så det er nesten alltid noe nytt å lese og kommentere.

Hint

Registrer deg for en Yahoo-konto hvis du ikke har en ved å klikke på "Registrer deg" på Yahoo hjemmeside. Du må ha en Yahoo-konto for å delta i et Yahoo chatterom.

Se Yahoo grupper hjelpeside som helst du ønsker å lære mer om et aspekt av å chatte på Yahoo (se Ressurser nedenfor).

Bruk aldri banning, annonsere tjenester eller fornærme andre brukere i et chatterom. Mange chatterom er moderert, og du vil bli nektet fremtidig tilgang til et chatterom hvis du bryter reglene.

Aldri gi ut telefonnummeret ditt eller annen personlig informasjon til folk du møter på nettet. Chatterom er moro, men det er Internett rovdyr som kan stjele fra deg eller på annen måte være til fare.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-til-et-yahoo-chat-room/ "

相关文章!
 • Hvordan koble til et Yahoo! Messenger Chat Room Hvordan koble til et Yahoo! Messenger Chat Room
  - 阅 0

  Yahoo! er et innhold og kommunikasjonsselskap som tilbyr verktøy for å snakke på nettet. Blant disse verktøyene er chatterom du kan få tilgang til gjennom Yahoo! Instant Messenger. Husk aldri å gi ut din personlige informasjon i chatterom. Bruksanvis

 • Hvordan koble til et Skype Chat Room Hvordan koble til et Skype Chat Room
  - 阅 0

  Skype chatterom, kalt "offentlige samtaler", er en funksjon av Skype Messenger som ble avviklet med 4.0 versjonen av programmet. Mens offentlige chatterom gjør fremdeles eksisterer, Skype støtter ikke lenger opprettelse av nye chatterom. Du kan

 • Hvordan koble til et Lions Club
  - 阅 1

  Hvordan koble til et Lions Club. Lions Club er et verdensomspennende frivillig organisasjon som gir for humanitære behov. De er godt kjent for sin tjeneste for blinde eller synshemmede. Lions Club medlemmer liker å hjelpe folk og gjøre en forskjell i