Amopage

Hvordan koble en Polaroid LCD-TV til en datamaskin

- Views 0
Advertisement

Hvordan koble en Polaroid LCD-TV til en datamaskin


Polaroid LCD TV-er er rimelige HD-TV som kan passe inn i ethvert hjemmekino budsjett. Sammenkobling at med en tilkobling til en stasjonær eller bærbar datamaskin gir deg mange alternativer for et mediesenter drivkraft. Koble til Polaroid LCD-TV til en datamaskin kan gi deg mest mulig ut av din HD-TV investering.

Du trenger

Polaroid LCD-TV

Hann til hann VGA-kabel eller DVI-kabel

Stasjonær eller bærbar datamaskin

Bruksanvisning

Lokal enten VGA eller DVI-porten på baksiden av datamaskinen og Polaroid LCD-TV. Noen Polaroid-TV er utstyrt med både VGA og DVI-porter. Velg tilkoblingen som er tilgjengelig på den stasjonære eller bærbare datamaskin.

Plugg den ene enden av den valgte kabelen i datamaskinens tilgjengelig port og den andre enden inn i din Polaroid LCD-TV.

Sett TVen til riktig inngang hvis den ikke skifter til det automatisk. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, og det slår seg ikke automatisk, hold Fn-tasten mens du trykker F4 for å bla gjennom visningsalternativene. Alternativt kan du endre disse innstillingene i skjermegenskapene i henhold til datamaskinens kontrollpanel.

Sjekk oppløsning datamaskinens innstillinger for å sikre at du bruker optimale innstillinger for oppsettet.

Hint

Når du kjøper en VGA-kabel, velger du en kabel med nok føtter til å dekke avstanden fra TV-en til datamaskinen. Kontroller at kabelen har nok slakk i tilfelle TVen eller datamaskinen må flyttes samtidig tilkoblet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-en-polaroid-lcd-tv-til-en-datamaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan koble opp en LCD-TV til Cable Hvordan koble opp en LCD-TV til Cable
  - 阅 0

  Det er tre hovedmåter å trekke opp din LCD-TV til kabel. De tre hovedkablene brukes er: koaksialkabel, komponent kabler og HDMI-kabler. Du trenger minst en koaksialkabel uansett hvilken vei du velger å feste LCD TV til kabel-boksen. En koaksialkabel

 • Hvordan koble opp en Sony TV til en datamaskin Hvordan koble opp en Sony TV til en datamaskin
  - 阅 0

  Trekke opp din Sony TV til datamaskinen kan du vise innhold som vises fra datamaskinen, på Sony TV. Når du kobler en TV til en datamaskin, er det i utgangspunktet den samme prosessen som å koble en ekstern skjerm til datamaskinen. De fleste moderne S

 • Hvordan koble en Nikon Coolpix L10 til en datamaskin
  - 阅 0

  Nikon CoolPix L10 er et kompakt digitalkamera. Når du har tatt bilder, kan du laste dem opp til datamaskinen din, hvor du kan dele dem med familie og venner over e-post og sosiale nettsteder. Før du kobler CoolPix L10 til en datamaskin og overføre bi