Amopage

Hvordan koble en gammel Bluetooth til en ny telefon

- Views 0
Advertisement

Hvordan koble en gammel Bluetooth til en ny telefon


Koble til et Bluetooth-headset for første gang kan være en ganske enkel prosess som mange hodetelefoner er laget for å gå inn i paringsmodus første gang du slår dem opp. Hvis du senere trenger å koble headsettet til en annen enhet, er prosessen litt mer komplisert siden du må tvinge hodesettet i paringsmodus. Noen moderne hodetelefoner gjør paringsprosessen enklere, men det er fortsatt noen få skritt du må ta for å sikre Bluetooth-headsettet kan kobles til den nye telefonen.

Bruksanvisning

Koble Bluetooth headset i laderen som fulgte med den og la den lade opp til den er full. Paringsprosessen kan renne mye batterilevetid fra headsettet, slik at du ønsker å sikre at du har nok strøm til å fullføre oppgaven.

Finn eventuelle Bluetooth-enheter som du tidligere har forbundet med headsettet, og slå dem av. Noen Bluetooth headset vil ikke gå inn paringsmodus hvis de finner en tidligere tilkobling.

Få tilgang til nye telefonens Bluetooth-menyen og slå på Bluetooth. Bluetooth-menyen er vanligvis plassert under hovedmenyen eller på listen over programmer, selv om noen eldre telefoner kan ha den under "Innstillinger" eller "Verktøy" -menyen. Når du er i Bluetooth-menyen, vil det være et alternativ der for å slå på Bluetooth-teknologi.

Plasser Bluetooth headset i sammenkoblingsmodus. Denne prosessen vil variere mye, avhengig av modell Bluetooth headset. Noen nyere hodetelefoner vil automatisk gå inn i paringsmodus når de er slått på og de ikke finner en gjeldende Bluetooth-tilkobling. På andre enheter må du holde multifunksjonsknappen i flere sekunder, enten med headsettet på eller med den av, for å tvinge hodesettet i paringsmodus. Ta kontakt med din Bluetooth headset manual for spesifikke instruksjoner.

Søk etter Bluetooth-hodesettet på den nye telefonen. Det vil være et alternativ i Bluetooth-menyen som starter med, eller kalles "Search", "Legg til", "Scan" eller "New". Velg det alternativet og en liste over Bluetooth-enheter vil dukke opp på skjermen.

Velg din gamle Bluetooth headsettet fra listen over tilgjengelige Bluetooth-enheter. Bruk "0000" når du blir bedt om en PIN-kode eller pass-kode.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-en-gammel-bluetooth-til-en-ny-telefon/ "

相关文章!
 • Hvordan koble en e-postserver til en Android-telefon
  - 阅 0

  Du kan koble en epost server til en Android-telefon ved hjelp av telefonens innebygde e-postprogrammet. Android-enheter kan støtte flere e-postadresser fra POP3, IMAP og Microsoft Exchange-konto i tillegg til standard Gmail-kontoen. Når du mottar en

 • Hvordan koble en iPhone Bluetooth til XP
  - 阅 0

  Apple iPhone leveres med Bluetooth, en trådløs metode for tilkobling av enheter over en kort avstand. Dette lar deg koble telefonen til mange andre enheter, inkludert headset, tastatur og bilradioer. Hvis du har Windows XP (Service Pack 3) eller sene

 • Hvordan koble en gammel Nintendo til en ny TV
  - 阅 0

  Nintendo Entertainment System (NES) spillkonsollen ble opprinnelig koblet til TV ved hjelp av en RF-bryter som kobler til en VHF-inngang eller antenne I inngangen på baksiden av TV. Men mange nye TV-apparater ikke har disse inngangene, noe som gjør d