Amopage

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

- Views 0
Advertisement

Bluetooth er en kommunikasjonsprotokoll som lar enheter kommunisere trådløst. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan du koble mobiltelefonen til å spille av lyd gjennom bilens radio. Telefonen vil videresende lyden til en separat enhet som kalles en Bluetooth radiosender. Senderen vil kringkaste lyd på en FM-stasjon at bilen kan plukke opp på. Dette kan tillate deg å kommunisere hendene fri mens du kjører, noe som gjør det tryggere og enklere å foreta telefonsamtaler på farten.

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

Du trenger

Bluetooth-aktivert mobiltelefon

Bluetooth radiosender

Trinn 1:

Oppsett radiosenderen. Plugge enheten inn i sigarettenneruttaket og slå på den. Velg en standard radiostasjon. Fortrinnsvis utpeke en radiostasjon som ikke er i bruk i ditt område. Dette vil sikre at det ikke er forstyrrelser med FM-overføring.

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

Steg 2:

Aktiver Bluetooth på telefonen. De fleste telefoner ikke holde Bluetooth aktivert full tid på grunn av den ekstra strømforbruket nødvendig. På de fleste telefoner kan du aktivere Bluetooth ved å gå til verktøy delen under hovedmenyen, og deretter velge Bluetooth kategorien. En gang i Bluetooth-kategorien, bør det være et alternativ for å slå det på eller av. Slå den på. Hvis Bluetooth ikke er oppført under verktøy kategorien finner du i bruksanvisningen om hvordan du aktiverer Bluetooth.

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

Trinn 3:

Koble de to enhetene. Slå telefonens Bluetooth-søk på. Dette ligger i Bluetooth-kategorien. Skanningen setter telefonen i en modus som gjør at andre enheter for å se at det er imot tilkoblinger. Du vil motta en tilkoblingsforespørsel fra radiosenderen ber om et passord. En populær passord som brukes for å akseptere Bluetooth-tilkoblinger er 0000. Hvis dette ikke fungerer, kan du se i manualen for senderen, som hver enhet kan ha en annen tildelt passord.

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

Trinn 4:

Tune bilradioen til den forhåndsinnstilte stasjonen konfigurert på radiosenderen. Radiostasjonen og radiosenderen må synkronisert til samme stasjon for at bilens høyttalere for å motta sendingen.

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

Hint

Koble telefonen til strømforsyningen på bilen for å hindre at batteriet tap.

Deaktiver Bluetooth når du er ferdig med å spare batteriet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-din-mobiltelefon-tradlost-gjennom-bilradioen/ "

相关文章!
 • Hvordan koble din PC til TV
  - 阅 0

  Koble datamaskinen til din TV vil tillate deg å jobbe med en mye større skjerm området, og kan være svært nyttig når du redigerer video eller produsere ulike multimedia hjemme. Det er også nyttig hvis du ønsker å se en DVD eller annen video, men har

 • Hvordan koble en mobiltelefon til et trådløst nettverk
  - 阅 0

  Med trådløs Internett blitt populært i USA, har mobiltelefon produsenter gang, inkludert trådløse adaptere i sine telefoner, og har satt den opp slik at brukerne kan koble til et trådløst nettverk tilgjengelig for dem. Tilkoblingsmetoden i seg selv e

 • Hvordan koble en mobiltelefon til en Audio Mixer Hvordan koble en mobiltelefon til en Audio Mixer
  - 阅 0

  De fleste mobiltelefoner har nå noen form for en audio jack, som lar deg lytte til dine opplastede MP3-filer uten å forstyrre andre personer rundt deg. Med denne lydtilkobling er du også i stand til å sende musikk til utenfor enheter, inkludert en ly