Amopage

Hvordan koble Cursive Letters fritt

- Views 0
Advertisement

Kursiv håndskrift bør se elegant, med alle bokstavene i hvert ord koblet jevnt. Tilbringe tid å få brev jevnt koblet fører til en bedre generelle utseendet kursiv håndskrift, men er ikke alltid lett for begynnelsen forfattere. Fordi tilkoblinger er ofte det siste lært når undervisning kursiv håndskrift, er det mange studenter ikke øve på ferdigheter nok. Alle kursiv håndskrift, inkludert tilkoblinger, krever mye av praksis for at sluttresultatet skal se elegant.

Bruksanvisning

Øv på begynnelse og slutt haler av hver bokstav. Denne ferdigheten er adressert når hver bokstav er først lært, ekstra praksis på haler hjelper når du kobler flere bokstaver.

Skrive hver bokstav uten å løfte pennen. Det eneste unntak fra dette er da å punktere små bokstaver i og j, krysser bokstaven T og fullføre tverr av bokstaven x.

Praksis å kombinere to bokstaver på en gang. Ikke plukke pennen opp mellom bokstaver og arbeid på å starte halen av andre brev der slutter halen av den første bokstaven stopper.

Skriv dine brev sakte hvis du fortsetter å ha problemer med glatte kursiv tilkoblinger. Sakker vil gi deg tid til å tenke på ditt neste slag før du skriver.

Hint

Rutinemessig praksis vil resultere i bedre kursiv tilkoblinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-koble-cursive-letters-fritt/ "

相关文章!
 • Hvordan koble opp en TV-antenne
  - 阅 1

  Hvis du velger å ikke abonnere på kabel eller satellitt-TV, kan du fortsatt nyte god antenne-baserte TV-programmering. I større byområder, kan du få full HD-Dolby Digital 5.1 av innhold direkte via en digital TV-antenne. Faktisk, som i juni 2009 TV-s

 • Hvordan skrive Eiendom Letters
  - 阅 1

  Det finnes flere typer eiendoms bokstaver: første gang hjemme kjøpere, notering utløp, takk og oppfølging bokstaver. Hver bokstav har et bestemt mål og ønsket resultat å oppnå. Å skrive eiendomsmegling bokstaver, må du informere, oppmuntre og til slu

 • Hvordan koble opp en flatskjerm til en DVD-spiller Hvordan koble opp en flatskjerm til en DVD-spiller
  - 阅 0

  Du kan koble til en DVD-spiller til en flatskjerm. Prosessen er forskjellig avhengig av hva slags tilkoblingstyper begge enhetene støtte. Den nyere skjermen og DVD-spiller, jo mer sannsynlig er de to vil være i stand til enkelt å koble seg til hveran