Amopage

Hvordan klippe håret av Engelsk Springer Spaniel

- Views 2
Advertisement

Hvordan klippe håret av Engelsk Springer Spaniel


Springer spaniels har en middels lang frakk som er relativt lett å vedlikeholde. Grooming og trimming hundens pels regelmessig vil hindre uttoning og ørehår fra å bli tangled eller matt.

Springers avlet som arbeider hundene har grove, hardføre strøk som trenger en trim hver 10 til 12 uker. Springers avlet for å vise vanligvis har lengre og mykere frakker og uttoning og kan trenge en trim hver åtte 8 til 10 uker. Begge typer trenger regelmessig børsting for å holde sine jakker i best stand.

Du trenger

rette saks

tynning saks

Myk børste eller grooming hanske

karre

Kam

Gummihansker

Klippemaskiner (valgfritt)

Bruksanvisning

Gi hunden din en god all-over børste for å fjerne døde hår og skitt. Bruk børsten til å rengjøre hode, kropp og ben. Bruk kammen til å arbeide gjennom beheng på brystet, ben, ører og hale.

Ta på gummihansker. Dra forsiktig ut eventuelle døde hår fra toppen av hodet, trimming noen lange hår ved hjelp av de rette saks. Gre gjennom ørehår å fjerne floker. Skjær bort eventuelle klumper av sammenfiltret hår nøye ved hjelp av de rette saks.

Trim håret fra toppen av ørene til omtrent halvveis ned ved hjelp av tynning saks. Bruk de rette saks til å rydde opp kantene og under ørene. Vær forsiktig med å la håret falle i hundens ørekanalen, da kan føre til irritasjon.

Bruk rett saks til å klippe pelsen rundt haken og toppen av brystet. Rydde opp faner med tynning saks.

Klipp bort noen uregjerlig hår fra hundens mage, arbeider fra foran til bak med de rette saks. Trim beheng på hvert ben fra topp til bunn ved hjelp av tynning saks. Hold saksen peke ned hele tiden for å minimere sjansen for ulykker.

Rydd opp en dokket hale med de rette saks. Opprettholde formen av en full hale med vanlig kjemming. Trimming halen hår kan ødelegge dens naturlige form slik at bare klippe det hvis det er virkelig nødvendig.

Klipp bort overflødig pels på kanten av hver pote svært nøye. Trimme pels mellom tærne og under labben, tar seg ikke å skrape hundens pads.

Gi hunden din en annen all-over børste for å fjerne overflødig eller løs hår. Sjekk pelsen og uttoning for eventuelle bortkommen hår og klipp dem av.

Hint

Grooming og trimming hunden din regelmessig fra en ung alder vil hjelpe dyret blir vant til å bli håndtert. Det er også en stor sjanse til å øve kommandoer som "sitt" og "bli".

Mens du trimme hundens pels, benytte anledningen til hunden en rask helsesjekk. Se etter flått, kutt og riper, skitne ører og øyne eller gress frø innebygd i hundens poter.

Ros hunden i en rolig, mild stemme hele og alltid stoppe hvis det blir nervøs eller urolig. Springers er naturlig nervøs; men det er viktig for din egen sikkerhet og sikkerheten til hunden din for at den skal være avslappet under trimming.

Når du klipper bort Maths klumper av hår, være svært forsiktig med å klippe hundens hud. Hunden din kan hoppe eller smekk på saksen som potensielt kan forårsake enda mer skade.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-klippe-haret-av-engelsk-springer-spaniel/ "

相关文章!
 • Hvordan Care for en engelsk Springer Spaniel Hvordan Care for en engelsk Springer Spaniel
  - 阅 0

  Den engelske springer spaniel ble tradisjonelt brukt til å spyle og hente spillet. De er sterke og veloppdragen, sammen med å være i stand til raskt å lære og svare. Springer spaniels er lett kontrollert, ikke sky eller aggressiv. Ofte hunder ender o

 • Hvordan klippe håret til Cover Tynning kroner i Kvinner Hvordan klippe håret til Cover Tynning kroner i Kvinner
  - 阅 0

  Tynt hår, hårløse flekker og viker hairlines er ikke bare en manns problem; disse problemene påvirker mange kvinner også. Kvinner som har tynt hår på kronen, eller toppen av hodet, kan kamuflere tynning området gjennom bruk av grunnleggende kutt. Du

 • Hvordan klippe håret Perimeter Hvordan klippe håret Perimeter
  - 阅 0

  Mange hårklipp for både menn og kvinner begynner ved yttergrensen av håret. Omkretsen av håret regnes arealet av hårfestet som starter på pannen, ned forbi ørene til nakken og tilbake igjen. Skjære deler av håret til forskjellige lengder kan gjøres l