Amopage

Hvordan kle seg ut som en Cop

- Views 3
Advertisement

Hvordan kle seg ut som en politimann. Hvis du virkelig vil at folk skal respektere din autoritet på ditt neste kostyme fest, kle seg ut som politimann. Den beste delen om denne drakten er at hvis noen prøver å stjele din drink eller forstyrre fest, kan du håndjern dem og kaste dem utenfor. De trenger ikke engang å vite dine håndjern er et leketøy.

Du trenger

Navy blå bukser

Navy blå knapp ned skjorte

Iron-on bokstaver

2 jern-on, skjold-formet patcher

Bred svart lærbelte

Holster

toy våpen

Håndjern

Billy klubb

Politimann hatten

speilet solbriller

Fake badge

Bruksanvisning

Finn et par marineblå bukser og en button-down skjorte som matcher buksene nøyaktig. Skjorten bør ha minst én brystlomme, men to ville være bedre. Den mest overbevisende materiale ville være en tung strikket bomull eller polyester.

Fest ordet "POLITI" over øvre del av ryggen på skjorta, med hvit jern-on bokstaver og knytte noen jern-on merker til begge ermene. (Eventuelle skjold-formet patcher vil gjøre, bare sørg for at de ser offisiell avstand.)

Sett på et par blanke, svarte lærstøvler. De bør være komfortabel og lett å kjøre i, bare i tilfelle du trenger å jage ned en "perp."

Bruk både en svart belte og et hylster rundt livet og skli et par leketøy våpen i hylsteret.

Kjøp noen leketøy håndjern og en billy klubb. Heng dem enten fra hylster eller beltet.

Don en politimanns cap. Hvis du ikke kan finne en ekte en, vil en drakt knock-off fungere helt fint.

Fullfør antrekket med et par speilet solbriller og et leketøy metall skilt og utseende er fullført.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kle-seg-ut-som-en-cop/ "

相关文章!
 • Hvordan kle seg ut som en gangster
  - 阅 2

  Hvordan kle seg ut som en gangster. De gjorde ikke kalle det brølende 20-tallet for ingenting. Gangsters visste hvordan du kler deg, men enda viktigere, de visste hvordan å ha det gøy. Enten du trenger en Halloween kostyme eller du kaster din egen 19

 • Hvordan kle seg som en Socialite Woman Hvordan kle seg som en Socialite Woman
  - 阅 1

  Socialite Kvinnen er selve symbolet på klasse og naturlig eleganse. Hun er ofte forbundet med filantropiske innsats, men hennes stil kan være det som skiller henne fra hverandre. Som med hennes oppførsel, er hennes stil alltid elegant og uanstrengt.

 • Hvordan kle seg som en ninja for Halloween
  - 阅 1

  Ninjas er japanske leiemordere opplært til å bruke kampsport og speiding på misjon. Ninjas er også et svært populært Halloween kostyme. Hvis dette høres ut som et attraktivt alternativ, kan du lese på lære hvordan å kle seg som en ninja for Halloween